Dos gols de penal obra de Sergio Ramos i d'Álvaro Morata, i un altre gol de Mikel Oyarzábal, han donat la victòria a Espanya contra Suècia al Santiago Bernabéu (3-0). Una victòria que apropa el combinat de Luis Enrique Martínez, novament dirigit per Robert Moreno, a la propera Eurocopa que es disputarà a l'any 2020. I d'aquesta manera es manté la ratxa del combinat espanyol, que no perd a Madrid des de 1987.

Els gols de la selecció espanyola s'han fet esperar perquè tot i dominar durant tot el partit i també tenir les millors ocasions, fins ben entrada la segona part no hi ha hagut el premi esperat. Els gols han arribat als minuts 64, 84 i 87, que han donat tres punts molt importants i també una diferència de gols clau contra el gran rival del grup de classificació per a l'Eurocopa.

Amb aquesta victòria, l'equip de Luis Enrique lidera el grup F amb ple de punts. N'ha sumat dotze en quatre partits, cinc més que Suècia, segona classificada, que està empatada amb Romania amb set punts.