La selecció espanyola de bàsquet ha sumat un nou triomf, el tercer consecutiu, davant Romania (91-50). El resultat li permet liderar el grup C juntament amb Croàcia, a la qual es mesurarà aquest dimarts a la recerca de la primera plaça de cara als encreuaments de vuitens de final de l'Eurobasket.

Amb els titulars prenent-se un descans, han estat els joves els que han tingut la responsabilitat d'aconseguir una nova victòria, recolzant-se en una bona defensa, que ha lligat de mans als locals. La selecció romanesa, que juga a casa, ha posat vehemència, ganes i duresa defensiva per aprofitar les opcions que li ha brindat el combinat espanyol a l'inici del partit.

Sergio Scariolo ha donat el comandament a Juan Carlos Navarro per conduir una selecció espanyola que ha arrasat sense miraments. No han tingut cap problema ni han patit en cap fase del partit davant una Romania molt inferior.

El seleccionador espanyol ha reservat forces i ha donat minuts als joves per sumar una victòria més. Tres de tres espanyol a l'Eurobasket i matemàticament ja s'han assegurat la presència als vuitens de final.