La selecció espanyola femenina sub-20 ha caigut contra el Japó i s'ha quedat sense Mundial​ (1-3). L'estadi francès de Rabine ha vist com les futbolistes de Pedro López s'han quedat a les portes d'alçar el títol i corona a les jugadores del combinat asiàtic com a campiones del món.

Els gols de Miyazawa en el minut 38, de Takarada al 56 i de Nagano al 66 per Japó, han posat les coses molt coll amunt per a les espanyoles. Amb quatre catalanes com a titulars, la selecció espanyola ha sabut combatre, però li ha faltat una reacció instantània.

Un gol de la catalana Candela Andújar, futbolista del Barça, al minut 71 del partit, ha donat esperances. Però el partit ha acabat amb el resultat d'1-3 definitiu al marcador. Japó és campiona; Espanya és subcampiona.