La selecció espanyola ha salvat els mobles contra Geòrgia en el segon partit de la classificació per al Mundial del Qatar de 2022. Després de l'empat en el partit contra Grècia, per 1-1, Espanya s'ha salvat d'un altre empat gràcies a un gol de Dani Olmo al temps de descompte.

Jordi Alba i Busquets tornen a l'onze

Luis Enrique ha tornat a sorprendre amb el seu onze inicial. Aquest cop el seleccionador ha donat la titularitat a Pedri, i Bryan Gil que ja van debutar en el partit contra Grècia. El tècnic ha retornat també Jordi Alba i Busquets a l'onze titular i ha prescindit de Sergio Ramos.

espanya georgia EFE

Els jugadors de la selecció espanyola celebrant el gol de la victòria davant Geòrgia / EFE

La selecció espanyola afrontava el partit contra Geòrgia amb la necessitat de sumar 3 punts després de l'empat amb Grècia. L'inici del partit semblava que no milloraria gaire les coses entre els jugadors de Luis Enrique, que han tornat a fer una molt dolenta primera part. Tot i haver-se fet amb la possessió, Espanya no ha aconseguit tenir gairebé cap ocasió clara i només ha fet un xut entre els tres pals.

Geòrgia ha pogut obrir el marcador en una jugada de córner, però Unai Simón ha aconseguit evitar-ho amb una gran mà. Quan el partit estava a punt de marxar al descans, un gol de Kvaratskhelia, fruit d'un bon xut creuat, ha posat Geòrgia per davant. La selecció espanyola havia de canviar moltes coses al descans si pretenia endur-se el partit.

Dani Olmo salva Espanya al descompte

En iniciar la segona part, la Espanya continuava tenint la possessió, però els de Luis Enrique no en farien prou d'això si no intentaven crear perill de cara a la porteria contrària. Onze minuts després de començar la segona part, una bona centrada de Jordi Alba pentinada amb el taló per Morata, s'ha convertit en el gol de l'empat gràcies a una bona rematada de Ferran Torres entrant al segon pal.

ferran torres espanya EFE

Ferran Torres, protagonista del primer gol d'Espanya / EFE

Amb l'empat al marcador al conjunt de Luis Enrique li han entrat les presses quan veia que se li acabava el temps per fer el segon. Després del gol, Espanya ha creat més ocasions, però Geòrgia es trobava ben situada en defensa cosa que impedia l'arribada del segon gol dels visitants.

Quan semblava que ja estava tot vist per sentència, un xut llunyà de Dani Olmo ha agafat el porter de Geòrgia descol·locat, i s'ha traduït en la victòria de la selecció espanyola. El conjunt de Luis Enrique ha aconseguit salvar dos punts en un partit que d'haver acabat en empat hagués deixat Espanya contra les cordes en la classificació per al Mundial de 2022.

Imatge principal: Els jugadors de la selecció espanyola, celebrant el gol davant Georgia / EFE