El debut de la selecció espanyola al Mundial de Qatar 2022 ha bocabadat a tothom. L'imponent triomf per 7-0 davant Costa Rica confirma l'esplèndid moment de forma dels homes de Luis Enrique, però el veritable test de la Roja serà Alemanya. Vols saber on veure el partit Espanya contra Alemanya del Mundial 2022 del diumenge, 27 de novembre? A continuació, et detallem l'horari i on es podrà veure l'enfrontament per televisió, i és que, amb tota seguretat, l'Espanya-Alemanya és el millor partit que ha proporcionat el torneig fins a la data. 

📅 Calendari amb tots els partits del Mundial de Qatar 2022 | PDF
 

🥨 Les millors receptes de menjar típic alemany per viure l'Espanya - Alemanya
 

On veure el partit d'Espanya contra Alemanya

El partit Espanya - Alemanya del Mundial 2022 es jugarà aquest diumenge 27 de novembre i començarà a les 20:00 hores. L'estadi d'Al Bayt serà l'escenari d'aquest partit digne de fase eliminatòria, però si volem seguir el duel per televisió, es podrà veure en obert per TVE i també per Movistar+ i Gol Mundial.

Grup E Jornada 2 Espanya-Alemanya 20:00h

 

Espanya vs Costa Rica Grup E Mundial Qatar 2022 celebració / Foto: Efe
Futbolistes d'Espanya, celebrant un dels gols que es va endur Costa Rica / Foto: Efe

On veure el Mundial 2022 (i horari de tots els partits a Qatar)

Espanya - Alemanya: un duel de quirats

La Roja arriba a l'enfrontament molt reforçada després d'un debut immillorable, però el perill de caure en la sobreexcitació és real i, a jutjar per les paraules de Luis Enrique durant els seus streams, el factor anímic és un dels focus de treball de l'staff d'Espanya.

A més a més, tindran al davant l'imponent combinat teutó, que, d'afegida, sortirà a buscar la victòria després de veure com el Japó els sorprenia en la primera jornada del Grup E. Sens dubte, el del diumenge serà un duel de quirats, però el context en què es presenta li afegeix encara més picant.