Espanya ho ha tornat a fer. La selecció espanyola d'handbol ha derrotat Croàcia a la final i s'ha proclamat campiona d'Europa per segona vegada (22-20). Els de Jordi Ribera tenien la difícil tasca de repetir l'èxit del 2018 i aquest 2020 han pogut revalidar el títol.

2018 i 2020

Aconseguir dos Europeus de manera consecutiva és una gesta que només havia assolit una selecció, Suècia. Els croats han lluitat fins al final, però en l'últim minut, els espanyols han estat més encertats de cara porteria i han marcat els dos gols necessaris per aixecar el trofeu.

Els Hispanos han realitzat un gran torneig i poden tornar a casa amb el gran premi. Per la seva part, Croàcia pot estar ben orgullosa del paper realitzat en aquest campionat, però al final, campió només pot ser un.

Els croats han dominat els primers minuts de la primera part, exercint sobretot una bona defensa. Els jugadors de Jordi Ribera no aconseguien trencar aquesta muralla, fins que han provat més les jugades per banda.

Amb bitllet als Jocs Olímpics

En la segona part, Espanya ha arribat a agafar una distància de fins a quatre gols, però Croàcia no es volia donar per vençuda tan aviat. Al final, més encert dels espanyols i errades imperdonables dels croats.

Guanyar aquest Europeu té doble premi i és que la selecció espanyola, amb aquesta victòria, ha obtingut el bitllet per participar en els Jocs Olímpics que se celebren aquest estiu a Tòquio.