El Barça s'ha endut un valuós 1-1 de París en l'anada de les semifinals de la Women's Champions League contra el PSG, un resultat positiu, però totalment injust, ja que les blaugrana no s'han emportat un botí superior per culpa de la lamentable actuació de la col·legiada txeca Olga Zadinova, que no ha xiulat 2 clars penals a favor del Barça, a més de permetre el joc brut del PSG, que ha parat el futbol ofensiu de les visitants a base de faltes.

Inici elèctric, amb 2 gols i molta tensió

El Barça ha començat el partit molt fort, amb molta personalitat i atreviment, i als 13 minuts s'ha avançat al marcador en una acció espectacular. Galopada d'Aitana per la banda dreta, centre mesurat al segon pal i gol de Jenni Hermoso, amb una precisa rematada de cap.

Malgrat que el gol li ha provat malament al PSG, les franceses han aconseguit empatar poc després, en una jugada aïllada, un llançament de córner que Cook ha convertit en l'1-1 (22). En aquesta acció ha començat la polèmica del partit, ja que el córner era, realment, sacada de porteria. I tot seguit ha pogut arribar el 2-1, en una falta executada per Dabritz que Torrejón ha tret sota pals.

PSG Barça Femení Jenni Hermoso / FCB

Les jugadores del Barça, celebrant el 0-1 de Jenni Hermoso / FCB

L'inici elèctric de partit ha fet pujar les revolucions d'ambdós equips, especialment del PSG, que ha intentat aturar el joc de combinació del Barça amb joc subterrani que l'àrbitra del duel, la txeca Olga Zadinova, no ha sabut o no ha volgut parar.

I abans del descans, una jugada de perill per a cada equip i la primera decisió arbitral escandalosa. Al minut 35, la portera Endler ha evitat l'1-2 després d'una bona rematada de Jenni Hermoso. Tot seguit, Katoto ha disparat al pal i en el minut 45 la col·legiada no ha decretat un penal de llibre de Dudek a Mapi León.

Domini blaugrana sense premi... i un altre penal escandalós

La lamentable actuació arbitral no ha descentrat el Barça, que en la segona meitat ha tornat a sortir a totes, a la recerca de la victòria. Al minut 53, Endler s'ha tornat a lluir, en un espectacular llançament de falta directa d'Alèxia Putellas. I al 59', nova polèmica, xut de Martens que Paredes desvia amb les mans a 3 metres d'Olga Zadinova, que davant de la desesperació de les jugadores del Barça ha dit que no hi havia res.

PSG Barça Femení Graham Hansen / FCB

Graham Hansen, controlant la pilota al PSG-Barça d'aquest diumenge / FCB

La injustícia ha envalentit el Barça, que ha continuat tocant la pilota i atacant descaradament, demostrant estar per sobre del PSG. Només el desencert en la rematada final ha evitat que arribés l'1-2, ja que Torrejón i Oshoala han tingut el gol a les seves botes, però no han aconseguit superar Endler.

Sobre el paper, l'1-1 a domicili és un excel·lent resultat. Veient el partit, ha estat un resultat molt curt, tant per les ocasions perdudes com, sobretot, per la lamentable actuació arbitral. Tot es decidirà al Johan Cruyff diumenge vinent, a les 12h.

Imatge principal: les jugadores del Barça, celebrant el gol de Jenni Hermoso / FCB