Arthur Melo va marxar del Barça per la porta d'enrere, i després de protagonitzar diversos escàndols. Va perdre el respecte i el suport de l'afició, que tant li havia costat aconseguir, i que s'havia guanyat gràcies a les seves actuacions sobre el terreny de joc. Per molt que arribés sent un desconegut, i pel que van pagar 40 milions d'euros, poc va tardar a demostrar que tenia unes qualitats increïbles.

El problema és que no va saber mantenir la regularitat i la constància, i el seu rendiment va començar a caure. A això, cal afegir-li els problemes disciplinaris que va tenir, i que va provocar que fos molt criticat i discutit dins del vestuari. La seva presumpta vida nocturna li impedia de descansar correctament, i això va fer que tingués lesions constants. Tot això va provocar que Josep María Bartomeu decidís traspassar-lo, per intentar aconseguir diners.

Josep Maria Bartomeu Ciutat Justicia escandol EFE

Josep María Bartomeu/ EFE

I va acceptar el truqui que li proposava la Juventus de Torí, a canvi de Miralem Pjanic. Un moviment incomprensible, que al Camp Nou no van entendre, ja que la gent continuava confiant en l'internacional brasiler. A més, en cas de traspassar-lo, esperaven que aconseguissin molts diners. En lloc d'això, van portar a l'ex de la Roma, que és sis anys més gran, i que va resultar ser un fracàs. De fet, només va estar una temporada, i es va acabar marxant cedit al Besiktas.

No obstant això, a la 'Vecchia Signora', que semblava ser la gran guanyadora, tampoc no li ha sortit bé la jugada. Perquè Arthur no ha pogut demostrar el seu veritable nivell en la Serie A, i ha continuat tenint problemes físics. Aquest és el motiu pel qual li busquen un comprador, i esperen desfer-se d'ell aviat. Si és possible, al pròxim mercat hivernal, per al qual només queden unes quantes setmanes.

Arthur Melo/ Agencia

Arthur Melo/ Agencia

El migcampista de 25 anys enyora els seus dies al Barça, però té les portes tancades. Joan Laporta no està interessat, a causa que el centre del camp està més que cobert. A això, cal afegir el fet que Melo no s'acomiadés bé, negant-se a jugar els últims partits de la temporada, després que es confirmés la seva marxa a Itàlia.

El Newcastle United apareix al rescat d'Arthur

Per sort per al campió de la Copa Amèrica de 2019, un club sí està seriosament interessat en aconseguir els seus serveis. Es tracta del Newcastle United, que farà una inversió propera als 300 'quilos' al gener, per aconseguir salvar-se del descens de la Premier League.

Mohammed Bin Salmán vol a diverses estrelles, i entre elles, està un Arthur que no veuria amb mals ulls anar-se'n a Anglaterra. Sobretot, si li paguen un salari realment elevat.

La Juve no posarà problemes, i deixarà sortir al sud-americà, que no va ser titular per a Andrea Pirlo, i tampoc no ho està sent amb Massimiliano Allegri.