El Reial Madrid aviat pot concretar una venda interessant. Perquè Mariano Díaz és un dels candidats a fer les maletes, i anar-se'n a un equip on pugui tenir més continuïtat. Com Carlo Ancelotti ja li va advertir, no està tenint minuts, i tan sols ha jugat en situació d'extrema necessitat. Sempre que salta al terreny de joc deixa bones sensacions, i s'esforça al màxim. Però la competència a la seva posició és massa gran.

A més, l'hispanodominicà no té sort amb les lesions, que li han estat perseguint des que va tornar al conjunt blanc, a l'estiu de 2018. Va arribar com a fitxatge estrella, després d'una gran temporada a les files de l'Olympique de Lió, que li va servir perquè Florentino Pérez exercís l'opció de recompra. Una mostra de la gran confiança que hi havia en ell va ser el fet que li donessin el dorsal '7', que havia deixat lliure Cristiano Ronaldo.

Mariano Diaz escalfament Reial Madrid Europa Press

Mariano Díaz/ Europa Press

Però el seu aterratge va coincidir amb l'eclosió del millor Karim Benzema, que a dia d'avui continua sent la gran estrella de l'equip. El francès ha estat el gran culpable que l'ex d'Espanyol i Badalona no tingui espai, i fa temps que tracten de desfer-se d'ell. Perquè Zinedine Zidane també li va comunicar que no entrava en els seus plans, i per això van fitxar Luka Jovic, en el qual es van gastar molts diners.

Encara i així, res no ha servit per fer canviar d'opinió a Mariano, que ha rebutjat múltiples ofertes, i sempre ha reiterat el seu desig de triomfar al Santiago Bernabéu. No obstant això, ara s'ha obert una nova via de escapada, i és que a Anglaterra asseguren que el Leeds United estaria seriosament interessat a la seva contractació. I ja estarien preparant una oferta en ferm per al proper mes de gener.

Marcelo Bielsa vol un nou davanter, i Díaz és una de les opcions que més agraden. Saben que el Madrid no posarà massa impediments a la seva marxa, i confien que una oferta que s'acosti als 20 milions d'euros sigui suficient perquè el deixin sortir.

Marià prefereix seguir a Espanya; el Madrid, vendre'l a l'estranger

La tasca més complicada per al Leeds no serà convèncer al Madrid, si no al mateix futbolista. Perquè Mariano desitja seguir a La Liga Santander, i no abandonar Espanya, on viu tota la seva família. I, en cas de poder elegir, prefereix firmar pel Sevilla, el qual també ha mostrat interès a contractar-lo.

Florentí Perez fitxatge Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez/ Europa Press

Però Florentino Pérez és partidari de vendre'l a l'estranger, i de no reforçar un rival directe.

El que és evident és que els dies del '24' a Chamartín estan comptats.