Poc se li pot retreure a Carlo Ancelotti, que està fent un treball increïble, i ha tornat l'esperit de competitivitat al Reial Madrid. Per primera vegada en molt temps, tornen a ser un equip fiable i regular, i això ha fet que també siguin considerats com a aspirants a la Champions League. Els resultats, fins ara, estan sent molt bons, i estan complint les expectatives. I, fins i tot, superant-les.

El tècnic italià ha recuperat jugadors que estaven sentenciats amb Zinedine Zidane, com pot ser el cas de Vinicius Junior o Marco Asensio. I també ha sabut aclimatar David Alaba, i consolidar Eder Militao l'onze inicial, fent oblidar Raphaël Varane i Sergio Ramos, que no era una tasca simple. Encara que, si hi ha una cosa que se li pot recriminar, és la poca confiança que està demostrant en els joves de la cantera.

carlo ancelotti real madrid europa press

Carlo Ancelotti/ Europa Press

Ha fet debutar Peter Federico, però s'ha oblidat d'Antonio Blanco, que el curs anterior va acabar tenint protagonisme, i va deixar molt bones sensacions. Una altra gran promesa de l'entitat que gairebé no està tenint minuts és Miguel Gutiérrez, que va ser una de les grans revelacions de l'any passat, i que va començar tenint protagonisme, gràcies a les baixes de Ferland Mendy i Marcelo. No obstant això, ja fa bastant temps que no li dona una oportunitat.

Una cosa bastant sorprenent, i per a molts, incomprensible. Aquest lateral esquerrà està cridat a ser l'amo de la banda del Santiago Bernabéu, i, malgrat la seva joventut i inexperiència, només té 20 anys, havia demostrat estar àmpliament preparat per al desafiament. Van rebutjar ofertes per cedir-li a l'estiu, i aquest havia de ser el seu any de consagració. Però la realitat és que tan sols ha jugat quatre partits, tots ells al principi de la campanya.

Miguel Gutiérrez/ Agencia

Miguel Gutiérrez/ Agencia

Ni tan sols en la Copa del Rei, contra l'Alcoià, va ser convocat, i això ha portat Florentino Pérez a estudiar la possibilitat de donar-li sortida mitjançant un préstec. Hi ha molts conjunts interessats, en especial, a La Liga Santander. Cadis, Llevant i Reial Club Deportivo Espanyol van ser només alguns dels quals van preguntar per la seva disponibilitat.

El Granada, el favorit per acollir a Miguel

Tanmateix, és el Granada el que té més possibilitats d'acollir a Miguel fins a final de curs. Els andalusos tenen una gran relació amb el Madrid, i ja es van portar cedits a Jesús Vallejo i a Alberto Soro fa poc temps. Ara, el següent seria Gutiérrez.

Els nassarites donaven per fet que aconseguirien el seu préstec, i hi havia acord tancat amb el quadre blanc. Ancelotti no s'interposaria, però ha estat el mateix futbolista el que ha demanat temps abans de prendre una decisió.

No acaba de tenir-ho clar, i no descarta seguir al Castilla fins al juny, moment en el que ascendirà al primer equip.