Fins ara no havia sortit a la llum, però s'ha revelat que, fa unes setmanes, el Reial Madrid es va reunir amb Kevin de Bruyne i amb el seu agent, per intentar apropar postures, i parlar del seu possible fitxatge. José Ángel Sánchez, home de confiança de Florentino Pérez, va viatjar expressament a Manchester, i es van veure personalment. La reunió no va tenir el resultat esperat, però malgrat això, estan decidits a tornar a intentar la seva contractació.

Manchester City De Bruyne EFE

Kevin de Bruyne/ EFE

No es pot negar que l'estrella del Manchester City seria un reforç increïble, alhora que il·lusionant. És un dels millors jugadors del planeta, i té nivell i qualitats suficients per marcar la diferència i resoldre partits. Així s'ha pogut comprovar a les últimes campanyes, i per alguna cosa és el futbolista més ben pagat de tota la Premier League. No obstant això, des del Santiago Bernabéu confien a convèncer-lo, ja que saben que no té gens clar el seu futur.

Ja ha complert 30 anys, i farà 31 al juny, i creu que està davant d'una de les últimes oportunitats de la seva vida per aconseguir iniciar una nova aventura i conèixer una altra competició. La Lliga Santander sempre l'ha seduït enormement, i creu que la seva tècnica i les seves virtuts encaixarien perfectament allà. Això si, no fa falta dir que serà molt complicat aconseguir treure'l de l'Etihad Stadium, per començar, perquè és fonamental per a Pep Guardiola.

A més, el seu vincle s'estén fins al llunyà 2025, de manera que no tenen cap obligació de vendre-li. I només estudiarien propostes properes o superiors als 100 milions d'euros, una quantitat molt important, i que pocs es poden permetre desemborsar. En especial, valorant el fet que ja ha entrat en la trentena, i no li queda gaire més temps al màxim nivell en l'elit. El Madrid haurà de meditar amb deteniment les seves opcions.

A Anglaterra no es parla de cap altra cosa que de la possible sortida de l'ex del Genk, el Chelsea, el Werder Bremen i el Wolfsburgo. No hi ha dubte que seria una de les grans sorpreses del mercat.

Florentino Pérez aprofitarà la seva visita a la capital d'Espanya

Florentino Pérez avança sense pressa, però sense pausa, en les converses amb de Bruyne, i pretén aprofitar-se de la seva visita a la capital d'Espanya. Perquè l'astre belga, al costat dels seus companys del City, afronten el partit de tornada de quarts de final de la Champions League, en el qual s'enfrontaran a l'Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone.

Barça Atlètic Simeone EFE

Diego Pablo Simeone/ EFE

En l'anada, van ser capaços de guanyar-ne per un zero, precisament, gràcies a un gol seu. El Madrid vol donar un cop sobre la taula, i aconseguir els serveis del mitjapunta.

Ho aconseguiran?