Al FC Barcelona no compten amb Neto Murara de cara a la pròxima temporada. El Celta de Vigo s'ha interessat en els serveis del porter brasiler del Barça, tanmateix, hi ha una condició indispensable perquè el porter acabi jugant a Balaídos: que rescindeixi contracte amb el seu club i arribi lliure a Vigo.

El Celta no pagarà traspàs

Al Barça pensaven treure una mica de diners per Neto, que no entra en els plans de Xavi Hernández per a la següent campanya, davant de l'interès d'equips com a Arsenal o Everton. No obstant això, aquest interès no es va traduir en cap oferta en ferm i l'ex del València segueix esperant que es resolgui el seu futur.

net corretja nata atletic barça efe
Neto Murara, aturant una pilota / Foto: EFE

Al seu lloc, el tècnic egarenc compta amb Iñaki Peña, que torna de la seva cessió per ocupar el lloc de suplent de Marc André Ter-Stegen. El fet que no arribi cap oferta pel porter, fa plantejar-se al Barça oferir-li una rescissió de contracte, que ja li va oferir la temporada passada, però Neto es va negar a sortir.

En cas de concretar-se aquesta situació, el Celta seria el principal candidat per aconseguir els serveis del porter de 32 anys, que arribaria amb la carta de llibertat sota el braç. A Vigo el consideren un arquer de garanties, per substituir Matias Dituro, gràcies a la seva experiència en equips com Juventus, Fiorentina o València.

iñaki penya galatasaray @GalatasaraySK
Iñaki Peña, durant un entrenament amb el Galatasaray / Foto: @GalatasaraySK

El sou de Neto, un altre gran obstacle

El porter brasiler és un dels desitjos del tècnic del Celta, Eduardo Coudet, que ha demanat al club que facin un esforç per tancar la contractació de Neto. Luis Campos, director esportiu, vol satisfer el 'Chacho' Coudet i aconseguir un reforç de primer nivell.

Tanmateix, l'alt salari que percep Neto, d'uns 3 milions d'euros nets per temporada, és un dels principals obstacles perquè acabi jugant a Balaídos. Els 'celtiñas' es mostren confiats a poder incorporar Neto entre les seves files, encara que per a això, ha de rescindir el seu contracte amb el Barça i reduir les seves pretensions econòmiques.

Net presentat Barca EFE
Neto Murara en la seva presentació com a jugador del Barça / Foto: EFE

En cas de no ser possible, una altra de les opcions que manegen els 'celestes' és la cessió de l'arquer del Brasil. En aquest cas, el conjunt blaugrana hauria d'afrontar una part important del salari de Neto Murara. L'operació sembla complicada i sembla que es pot allargar en el temps. El cert és que des que va arribar al Barça, el porter de 32 anys, tan sols ha disputat 12 encontres de lliga, una cosa que no sembla importar-li.

 

Imatge principal: Neto Murara durant un partit amb el Barça / Foto: Europa Press