Ousmane Dembélé ja ha pres una decisió definitiva, i ha comunicat els seus plans al Barça. Aquests passen per abandonar el club, i anar-se'n com més aviat millor, ja que no vol renovar el seu contracte. Ja tenia seriosos dubtes, i estava gairebé convençut que el millor era anar-se'n, si bé Xavi Hernández va aconseguir que s'ho pensés millor. I no tenia descartat acabar firmant una extensió al seu contracte, que expira al juny, després que li prometés que tindria un paper principal.

No obstant això, se sent enganyat i decebut, i va entendre que el millor per a la seva carrera era fer les maletes, després que firmessin Ferrán Torres. El gal és una de les grans oportunitats de mercat, i des del dia u de gener és lliure per negociar amb qualsevol dels seus pretendents. Ofertes no li falten, i hi ha múltiples equips desitjant poder comptar amb els seus serveis. Joan Laporta farà tot el possible per evitar que marxi gratis.

La situació econòmica que hi ha en el Camp Nou no permet el luxe de perdre jugadors de primer nivell sense rebre res a canvi. Ja va ocórrer amb Leo Messi l'estiu passat, i esperen que no es repeteixi la mateixa història amb 'el Mosquit'. El seu cas és encara més preocupant, tenint en compte que van pagar 147 milions d'euros per ell, la qual cosa el converteix en el segon fitxatge més car de la història de l'entitat. I estan treballant en donar-li sortida aquest mateix gener.

Esperen aconseguir una petita compensació econòmica, o incloure'l en un canvi de cromos que pugui rebaixar el cost d'algun futbolista interessant. Aquesta última opció és la que ha cobrat força, ja que es parla que Dembélé podria anar a la Juventus de Torí, apropant Álvaro Morata. El davanter s'ha convertit en una obsessió del Barça, i treballen sense parar en poder aconseguir-lo durant aquest mercat hivernal, per acabar amb els problemes de gol que tenen.

alvaro morata juventus italia europa press

Álvaro Morata/ Europa Press

El problema és que Massimiliano Allegri no el vol deixar marxar, i volen respectar l'acord de préstec que tenen firmat fins a final de curs. Per trencar-lo, exigeixen als blaugrana un pagament de diversos milions, que no que volien pagar. L'ex del Borussia Dortmund pot ser qui solucioni això.

Encara quedaria negociar amb l'Atlètic de Madrid

La 'Vecchia Signora' acceptaria donar per finalitzada la cessió de l'internacional espanyol abans del previst, si a canvi reben a Dembélé completament gratis. Així que Morata s'aproparia molt al Barça, que encara hauria d'assolir un acord amb l'Atlètic de Madrid.

Cal recordar que els seus drets encara pertanyen als 'matalassers'. Per sort, no entra en els plans de Diego Pablo Simeone, i estarien disposats a negociar la seva venda per un preu assumible.

Laporta avança en l'arribada de l'anhelat golejador que necessiten.