Eder Militao és un dels pocs jugadors del Reial Madrid que ha continuat rendint a un nivell excel·lent, tal com ho va fer en l'anterior temporada. Una cosa que no poden dir Karim Benzema, Vinicius Junior, Thibaut Courtois o Luka Modric, que no han estat capaços de mantenir la regularitat, i malgrat haver protagonitzat actuacions, molt destacades en alguns partits, han estat allunyats de la seva millor versió en molts moments.

Però el que més preocupa Carlo Ancelotti és el rendiment de la defensa. I el primer assenyalat és David Alaba, que va tenir una adaptació espectacular a La Liga Santander, consolidant-se com una peça clau des del primer dia. No va necessitar un període d'aclimatació, i de seguida va fer oblidar la figura de Sergio Ramos, una tasca que semblava realment complicada, per no dir impossible. I va ser crucial per conquerir La Liga Santander, la Supercopa d'Espanya i la Champions League.

A més, també va ser important per la seva polivalència, actuant com a lateral esquerrà en cas de necessitat, i pel seu sensacional colpejament de pilota, que li va permetre marcar algun gol important, per exemple, en el primer Clàssic que va disputar. Tanmateix, l'austríac està vivint un curs molt complicat, per culpa de les constants lesions que acumula, i que han fet que es perdi una quantitat de xocs molt elevada. I pitjor encara és el cas de Antonio Rüdiger.

Si del '4' afalaguem el poc temps que va necessitar per demostrar la seva qualitat en el Santiago Bernabéu, del '22' no es pot dir el mateix. Poques vegades s'ha vist aquest central tan contundent i expeditiu que va ser en el Chelsea, i que el va portar a ser considerat com un dels millors del planeta a la seva demarcació, provocant que Florentino Pérez aprofités l'oportunitat d'emportar-se'l a cost zero, a causa que finalitzava contracte al juny.

Ha demostrat unes carències preocupants a l'hora de tenir la pilota als peus, i en més d'una ocasió ha comès errors realment greus i imperdonables.

Florentino Pérez, obligat a trobar una solució

En cas que Alaba i Rüdiger continuïn sent incapaços de convertir-se en companys de garanties per a Militao, Florentino Pérez haurà de trobar una solució. Perquè la fragilitat que ha tingut el Madrid en alguns partits no es pot permetre, i això obligaria a haver d'acudir al mercat, i firmar un nou central.

Ara per ara, tindran paciència, i esperaran que això se solucioni aviat.