Comprar clubs de la Premier League és una cosa que s'està posant de moda. Fa uns mesos era Mohammed Bin Salmán qui adquiria el Newcastle United, al que vol tornar a l'elit, i armar un projecte capaç de competir per tots els títols. I, ara, és el Southampton l'equip que ha estat adquirit per un nou propietari. En aquest cas, és Dragan Solak, un multimilionari serbi, conegut per ser un dels grans mestres dels escacs.

L'adquisició de l'entitat 'saint' ja és oficial, i aquest mateix mercat hivernal poden començar a fer les primeres inversions. I poc han tardat a identificar el primer objectiu, que no és cap altre que Gareth Bale, que volen recuperar. Perquè cal recordar que el jugador del Reial Madrid va començar la seva carrera allà, abans de ser descobert pel Tottenham Hotspur, que va ser on es va donar a conèixer mundialment, i es va convertir en una estrella mediàtica.

Gareth Bale Reial Madrid EFE

Gareth Bale/ EFE

Malgrat els rumors que col·loquen a l'extrem de 32 anys de tornada a Londres, des del St Mary's Stadium volen avançar-se, i tornar a comptar amb els serveis del gal·lès. Una operació que comptaria amb el vistiplau de Florentino Pérez, que vol perdre de vista com més aviat millor el '18.' Encara té contracte fins al mes de juny, però el deixaria marxar, i completament gratis, només per aconseguir desfer-se del seu elevat salari.

Una oportunitat de mercat que vol aprofitar el Southampton, que actualment es troba lluitant per evitar el descens. Això si, el seu cas és bastant més esperançador que el del Newcastle, en trobar-se en una còmoda catorzena posició, 10 punts per sobre del Burnley, que és l'avantpenúltim. Solak ja ha començat les negociacions amb Jonathan Barnett, agent de Bale, i amb la directiva del quadre blanc.

Jonathan Barnett

Jonathan Barnett/ Agencia

Des del Santiago Bernabéu ja han fet saber que li donen permís per negociar amb 'l'Exprés de Cardiff' directament. No demanaran res a canvi per vendre-li aquest gener, i l'únic que volen és que se'n vagi, sense ocasionar més problemes. Carlo Ancelotti, que era el gran defensor del britànic, també s'ha atipat d'ell, i creu que és el millor per a tothom.

Beli prefereix anar al Tottenham

El problema per al Southampton serà convèncer Bale, que té decidit anar-se'n del Madrid, i vol tornar com més aviat millor a les illes. Tanmateix, vol fer-ho per tornar al Tottenham, amb el que està en negociacions des de fa unes quantes setmanes.

Antonio Conte vol tenir-lo a les seves ordres, i Gareth ja ha donat el 'sí que vull'. Sembla complicat pensar que Solak vagi a ser capaç de fer-lo canviar d'opinió.

El seu futur apunta, irremeiablement, l'equip 'spur'.