El "Stop the count" de Donald Trump demanant que es deixin de comptar els vots de les eleccions dels Estats Units en considerar que s'ha produït un frau electoral va camí de convertir-se en una de les frases més cèlebres de l'any. Les burles a les xarxes socials es compten per centenars i fins i tot ja ha arribat al món del futbol.

I és que ahir, el sorprenent Southampton de Ralph Hasenhüttl va aconseguir situar-se per primera vegada en la seva història en el lideratge de la Premier League, en vèncer 2-0 al Newcastle, amb gols d'Adams i Armstrong.

 Armstrong Redmond Southampton EFE

Armstrong i Redmond, celebrant el segon gol del Southampton contra el Newcastle / EFE

L'èxit, totalment inesperat, ha estat aprofitat pel Community Manager dels Saints per apuntar-se a la moda Trump i demanar a les xarxes socials que la lliga es quedi com està ara, com va fer el candidat republicà a través del seu compte oficial de Twitter en referència a l'escrutini dels vots.

Del "count" de Trump al presumpte "cunt" d'Abascal, una "o" que ho canvia tot

Mentre el Southampton ha fet servir brillantment el "Stop the count" de Trump per fer una burla intel·ligent, a l'altre costat apareix la figura de Santiago Abascal. El president de VOX va voler donar el seu suport a la queixa de Donald Trump parafrasejant-lo, però en lloc de "Stop the count" va escriure presumptament "Stop the cunt", una "o" oblidada que canvia totalment el significat de la frase, donant peu a una burla que s'ha fet viral a les xarxes.

Santiago Abascal Stop the cunt

El presumpte tweet escrit per Santiago Abascal en el qual en comptes de "count" ha posat "cunt", generant multitud de burles / Twitter

Resulta que "cunt" significa, en argot vulgar, "cony", a més de ser utilitzat també com un insult bastant greu per dir que una persona és desagradable. Tot i que el tweet d'Abascal sembla verídic, hi ha els qui defensen que és un fake creat per burlar-se d'ell.

El "Stop the count" de Trump, doncs, continua creixent com una bola de neu. Ja és impossible d'aturar.