Després de gairebé un mes del polèmic petó forçat de Luis Rubiales a la jugadora Jenni Hermoso i el seu gest fora de lloc a la llotja durant la final del Mundial de futbol femení, Rubiales va donar el seu braç a tòrcer i aquest diumenge va anunciar la seva dimissió com a president de Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Rubiales, que va assegurar que no dimitiria i posteriorment va ser inhabilitat per la FIFA durant 90 dies, va anunciar la seva decisió a través d'un comunicat en el seu compte de Twitter, però alhora també anunciava que havia concedit un entrevista en exclusiva, en el programa del polèmic periodista britànic, Piers Morgan Uncensored. 

❓ Qui és el masclista Piers Morgan i per què Rubiales li va donar l'exclusiva de la seva dimissió?

En un avançament de l'entrevista va reconèixer que "és evident que no podré tornar al meu càrrec" i explica que va consultar la decisió amb el seu pare i les seves filles. A més, en aquesta trobada assegurava que "no vull que el futbol espanyol pugui resultar perjudicat per tota aquesta campanya desproporcionada". 

On es pot veure l'entrevista a Luis Rubiales?

Les revelacions que Luis Rubiales li va fer a Piers Morgan en aquesta entrevista s'emetrà aquest dimarts 12 de setembre a les 20:00 hores (21:00 hora espanyola). Hi ha diverses maneres de seguir aquesta trobada, tot i que, la més còmoda és a través de Youtube, pel canal del programa Piers Morgan Uncensored. L'entrevista al Regne Unit es podrà veure a TalkTV, i a Espanya es podrà seguir per Apple TV, Samsung TV Plus, YouTube i Amazon FireTV.