"Professional, treballador i molt implicat amb el club". D'aquesta manera ha definit el director esportiu de l'Espanyol Jordi Lardin a Diego López, acabat de fitxar fins el 2020 i amb una clàusula de 50 milions, després que la temporada passada jugués com cedit al conjunt blanc-i-blau.

Aquest matí s'ha presentat a l'Auditori del RCDE Stadium a un Diego López feliç i s'ha fet remarcant que des del primer dia que va arribar ha defensat "a mort" els colors del club. "Sempre he dit que en mi tindran una persona professional i que ho donaré tot per fer gran la samarreta de l'Espanyol", ha reiterat.

L'adaptació a l'Espanyol, i a més a Barcelona, han estat factors claus perquè el porter gallec donés el sí, deixant enrere el seu club de procedència, el Milà. "Des del principi va ser una aposta i ens vam trobar un equip que és com una família. Tots m'han ajudat a sentir-me com si fos a casa. La meva prioritat i la de la meva família era la de quedar-me aquí, i ambdues parts hem hagut de cedir", ha afirmat.

La unió de l'equip, imprescindible en l'èxit 

"Hem format un grup molt important i unit, i això va fer que poguéssim realitzar una bona temporada", ha relatat Diego López, que a més ha afirmat que s'ha trobat a un dels vestuaris amb més valors que ha vist al llarg de la seva carrera. "La gent tenia moltes ganes de tirar endavant malgrat les dificultats a l'inici de temporada. Hi ha una fusió molt forta entre tots".

Caicedo, amb la porta de sortida oberta

A Diego López l'han acompanyat en l'acte de presentació Jordi Lardín i el conseller delegat de l'Espanyol Ramón Robert, qui ha tingut temps d'analitzar la situació del club al mercat de fitxatges, amb Dídac Vilà cada vegada més a prop de tornar a la que seria la seva segona etapa com a blanc-i-blau.

"Dídac és un jugador molt interessant perquè compleix molts requisits que volem. És un jugador ràpid, i té moltes condicions perquè vingui", ha afirmat Lardín, que també avisat a aquells jugadors que no siguin compromesos amb l'equip. "Només volem jugadors compromesos. Si Caicedo és compromès, seguirà. En el que cas que no ho sigui, li buscarem una sortida, encara que els que coneixem el mercat sabem que no serà fàcil trobar-li un club", ha finalitzat, deixant la porta entre oberta al davanter equatorià.