No hi ha manera que s'aclareixi el futur del Reial Madrid. Alguns jugadors marxaran i alguns arribaran, però passa el temps i cada vegada costa més de saber com anirà tot plegat. El club blanc, però, comença a tenir les coses clares i Florentino Pérez passa a l'acció i truca un jugador desterrat que li ha arribat el moment de tornar.

El Reial Madrid aposta per Brahim Díaz

El Reial Madrid vol talent i per això està decidit a recuperar Brahim Díaz. El migcampista de 23 anys, que actualment juga com a cedit al Milan, va haver de marxar del club blanc perquè no confiaven en ell. Creien que Brahim no havia demostrat res per formar part de la plantilla blanca i per això va acceptar una nova cessió a San Siro, dos anys més, i per sumar-ne un total de tres.

Brahim Diaz Milan EFE
Brahim Díaz jugant amb el Milan / Foto: EFE

Ara, però, s'ha de resoldre el seu futur de manera definitiva. Acaba el seu contracte amb el Milan al final de temporada i ara sí que el Reial Madrid el vol recuperar per quedar-se'l. El club blanc necessita jugadors joves per al mig del camp i també renovar una plantilla que cada vegada és més veterana.

En aquest cas, Brahim Díaz pot ser un futbolista clau. El Reial Madrid necessita jugar les seves cartes i consolidar un nou projecte. Per això Florentino Pérez ha pres la decisió i ja ha demanat a Brahim que torni el proper estiu. Ha arribat el moment que el migcampista malagueny demostri tot el seu potencial.

Florentino Pérez en un acto de la Comunidad de Madrid / Foto: Europa Press
Florentino Pérez, en un acte de la Comunitat de Madrid / Foto: Europa Press

El Milan vol quedar-se Brahim Díaz

El gran problema que tindrà el Reial Madrid, però, és que el Milan també dirà la seva. El club italià té l'opció de comprar Brahim Díaz per 22 milions d'euros, cosa que cada vegada tenen més clara que farà efectiva. I d'aquesta manera Brahim deixaria de ser futbolista del club blanc.

Però és que aquesta idea del Milan només s'executarà si l'equip rossonero s'acaba classificant per a la Champions League. En el cas que el Milan no es classifiqui per a la màxima competició europea, la continuïtat de Brahim Díaz serà més complicada. Sense diners, no hi hauran grans fitxatges.

Brahim Díaz Milan / Foto: Europa Press
Brahim Díaz celebrant un gol amb el Milan / Foto: Europa Press

Tot i això, el Milan encara ha de dir la seva, però el Reial Madrid i Florentino Pérez també s'hauran de pronunciar. El club blanc sap que si el Milan executa la clàusula de compra al final de temporada, el Reial Madrid també podrà pagar una mica més i executar la clàusula de recompra. Si hi ha fermesa en la decisió, el Reial Madrid segurament s'acabarà sortint amb la seva.