Última jornada de la Segona Divisió i la gran tristesa és que el Sabadell no va aconseguir salvar-se. L'Espanyol va fer bona la derrota per ser campió de la competició i el Girona ja coneix rival per al play-off d'ascens a Primera.

El Sabadell no depenia d'ell mateix

Els arlequinats arribaven a la darrera jornada de la Lliga SmartBank sense dependre d'ells, però amb l'esperança que era possible. Primer de tot, havien d'obtenir els tres punts i després havien d'esperar els resultats dels seus oponents. El Sabadell va vèncer per 0-2 el Mirandés gràcies als gols de García i Martínez, però no van ser suficients.

La mirada estava posada en el duel entre el Rayo Vallecano i el Lugo i el de l'Espanyol contra l'Alcorcón. Els madrilenys van perdre contra els gallecs (0-1) i només amb un gol del Rayo, el Sabadell ja s'hauria quedat a Segona. També ho hauria fet un triomf de l'Espanyol contra l'Alcorcón. Els pericos van perdre per la mínima per culpa d'un solitari gol de Fraile i no van poder ajudar-los.

Derrota per acomiadar-se de Segona

Els de Vicente Moreno també tenien coses en joc: ni més ni menys que el campionat. El Mallorca tenia possibilitats d'emportar-se el títol de Segona, però no estava a les seves mans. Que l'Espanyol anés perdent va fer creure els balears amb l'esperança, però el gol de Curro Sánchez al 87' ho va esvair. Al final, el Mallorca va empatar contra la Ponferradina (2-2).

Celebracion RCD Espanyol @RCDEspanyol

L'Espanyol celebra el campionat / RCD Espanyol

L'Almeria, rival del Girona

Per la seva part, el Girona va empatar l'últim partit de la fase regular contra el Cartagena. De Blasis va obrir la llauna i Valery va posar les taules al marcador quan quedaven onze minuts per al final. Amb aquest empat, els gironins han quedat cinquens a la classificació (71 punts) i s'enfrontaran al play-off contra l'Almeria, que ha quedat quart (73 punts).

Girona celebracion @GironaFC

Celebració del Girona / Girona FC

Els de Francisco tenen una gran oportunitat d'aconseguir l'última plaça que queda per ascendir a Primera Divisió després de les ja aconseguides de l'Espanyol i del Mallorca. La temporada passada es van quedar molt a prop i ara ho volen tornar a intentar. Si es treu aquest empat, el Girona ha acumulat set victòries consecutives. Una ratxa increïble per arribar amb les millors sensacions al play-off.

Imatge principal: La tristesa dels jugadors del Sabadell / CE Sabadell