Denis Suárez té un peu i mig fora del Barça, però tot i així aquest dijous va ser un dels jugadors escollits per Ernesto Valverde per intentar donar la volta al marcador contra el Llevant. El migcampista gallec, que ja podria tenir un acord amb l'Arsenal, va tirar d'orgull i va provocar un penal que Coutinho es va encarregar de transformar. La seva aportació va ser clau, i és que el gol blaugrana al Ciutat de València podria ser vital per accedir als quarts de final de la Copa del Rei.

Quan Denis va saltar al terreny de joc, diverses informacions van apuntar que el Barça hauria de tornar a pagar 800.000 euros al Manchester City en concepte de variables del traspàs. L'acord signat amb el club anglès l'any 2013 va establir que el Barça pagaria aquesta xifra cada vegada que Denis jugués deu partits amb el primer equip fins a un màxim de deu pagaments. Contra el Llevant futbolista en sumava 70, de manera que tot feia indicar que el Barça hauria de passar per caixa.

El Barça desmenteix la informació

La mateixa nit, però, Mundo Deportivo va assegurar que fonts del club desmentien la informació. Segons el diari, el Barça assegura que el partit contra el Llevant no computa en el bonus que cal pagar al Manchester City per qüestions de contracte. Qüestions que, d'altra banda, no es desenvolupen. 

Si finalment el Barça ha de fer efectiu el pagament la jugada li podria sortir molt cara, i és que passi el què passi, tot indica que Denis abandonarà el Camp Nou ben aviat.