Ousmane Dembélé va fer les maletes del Barça i va posar rumb en direcció al PSG. Era el seu desig des de fa molt temps, però el moment de fer el canvi no va arribar fins aquest estiu. És per això que va acabar canviant de club, però no ho va fer de la millor manera. Va marxar malament del Barça i va aterrar com una estrella al PSG.

Dembélé perd la seguretat del Barça

Dembélé pensava que es menjaria el món al Parc dels Prínceps, però no tot és tan fàcil com esperava. Fins i tot, ja està trobant a faltar el Barça. Al Camp Nou era un futbolista imprescindible i que ningú dubtava que havia de ser titular indiscutible. I per això la seva sortida va fer tant mal als culers.

A més, a Barcelona tenia la confiança màxima de Xavi Hernández. L'entrenador de Terrassa el considerava com el millor futbolista possible a tenir i també una de les seves grans estrelles. Una situació diferent, però, és la que viu al PSG.

Ousmane Dembélé Barça Real Madrid Clásico Estados Unidos / Foto: EFE
Ousmane Dembélé jugant amb el Barça / Foto: EFE

L'enorme competència de Dembélé al PSG

Tot i també ser una de les estrelles del seu equip, Dembélé ha observat com el protagonisme que tindrà no és com el que tenia al Barça. Si quan vestia de blaugrana gairebé no tenia competència, a París sí que té competència de veritat. En primer lloc, és un complement de Kylian Mbappé, el gran líder. I, en segon lloc, hi han diversos jugadors que li competiran els minuts de joc.

També sabem que Luis Enrique Martínez no és un entrenador que destaqui per tenir les idees fixes. El tècnic asturià premia els jugadors que mereixen jugar i si Dembélé té rivals amb més dedicació, aleshores el seu lloc serà la banqueta.

I, en aquest sentit, la competència que té a dia d'avui a l'atac és brutal. El nou PSG, ja sense Leo Messi i Neymar Jr, ha fet diversos fitxatges en les posicions ofensives. I tots els nous podran competir-li el lloc a Dembélé. Començant per Gonçalo Ramos, Marco Asensio, Kang-In Lee i acabant per Bradley Barcola i Randal Kolo Muani.

S'entén perfectament que Dembélé trobi a faltar la seguretat que tenia al Barça. Però ell va ser qui va decidir canviar de club i buscar un nou repte. I ja s'ha confirmat en aquestes primeres setmanes que serà un repte majúscul i que en cap cas té garanties de ser titular indiscutible.