El Borussia Dortmund s'ha tornat a pronunciar sobre el futur més immediat d'Ousmane Dembélé, objectiu del Barça en aquest mercat de fitxatges. Dembélé estava apartat del grup des del passat dijous després de no presentar-se a un entrenament sense comunicar-ho al club. El jugador vol començar la temporada al Camp Nou i extrema el seu comportament per forçar un acord entre els dos equips.

El comunicat del Dortmund d'aquest diumenge afegeix que el futbolista francès de 20 anys seguirà sancionat i apartat del seus companys, però el club alemany li dona la possibilitat d'entrenar-se en solitari. La decisió sobre Dembélé arriba després que el Dortmund superi el primer partit de la DFB Pokal, la Copa alemanya, per un còmode 0-4 davant el modest Rielasingen.

El tècnic holandès Peter Bosz ja va destapar que es produiria una reunió entre el club i el futbolista per buscar-li una solució a la situació. El davanter és una de les peces més preuades del Dortmund i la posició del club, de moment, és inflexible: 150 milions d'euros. Els alemanys no tenen urgències econòmiques i això complica molt el desig del Barça.

L'escrit del Dortmund sobre Dembélé també assenyala que no es pronunciaran més sobre aquest assumpte, deixant oberta la porta a que el jugador, una vegada acabi el termini per fitxar, el 31 d'agost, segueixi jugant a la lliga alemanya.