HI ha un cas molt i molt problemàtic al Barça en tots els sentits. Tot i que esportivament s'esperen grans coses d'ell, Ousmane Dembélé està portant de corcoll el club blaugrana i ha fet enfadar en més d'una ocasió la junta directiva de Joan Laporta.

Confiança i malestar amb Dembélé

Just en el dia de la presentació de Xavi Hernández com a entrenador del Barça, el tècnic de Terrassa va assegurar que volia que Dembélé fos un dels seus pilars de futur. El gran problema, però, és que acaba contracte al final d'aquesta temporada i els seus agents estan jugant amb el Barça.

Xavi Hernandez Dembele entrenamiento FC Barcelona

Xavi Hernández saludant Ousmane Dembélé / FC Barcelona

Aquesta situació d'estira i arronsa constant fa que el futur de l'extrem francès estigui a l'aire. Ningú sap quina serà la resolució final del cas de la renovació. I per aquest motiu el club blaugrana també busca altres opcions.

Tot i que en la roda de premsa de Xavi prèvia al partit de Lliga contra l'Elx hagi dit que "ell ha estat clar amb mi, soc positiu perquè renovi", alguns no ho tenen tan clar. A més, el club blaugrana no va voler informar de l'absència de Dembélé en el comiat del Kun Agüero.

Dembele Benfica Champions EFE

Ousmane Dembélé jugant amb el Barça / EFE

Intercanvi de Dembélé per Ferran Torres

Així doncs, d'aquí catorze dies, el proper 1 de gener, Dembélé podrà oficialment negociar amb el club que vulgui perquè li faltaran menys de sis mesos per acabar contracte amb el Barça. I això vol dir que el club blaugrana tindrà un greu problema. Per aquest motiu, Joan Laporta vol saber ja si finalment renova com confirmen des de dins del vestidor del Barça, o pel contrari no renova tal com volen els seus agents.

I mentre encara no hi ha resolució definitiva del cas, el president blaugrana i el seu equip de futbol estan treballant amb un intercanvi de cromos beneficiós per al Barça. La idea segueix sent la de baixar la massa salarial i, si no el poden retenir, cal vendre'l ara que encara poden treure diners per ell. Una compra és complicada, per això Laporta planteja un intercanvi amb el Manchester City per Ferran Torres.

Ferran Torres Manchester City 2 Europa Press

Ferran Torres jugant amb el Manchester City / EuropaPress

El Barça no té diners per afrontar l'operació de l'extrem valencià del conjunt de Pep Guardiola, i per això pretenen apostar per un intercanvi amb Dembélé. El club blaugrana està molt molest amb el futbolista francès i, abans que marxi gratis l'estiu vinent, la solució és utilitzar-lo com una moneda de canvi aquest proper mes gener.

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé somrient durant un entrenament del Barça / EuropaPress