Tant Joan Laporta com Deco ja han expressat al llarg dels últims mesos que la seva intenció és comptar amb Joao Félix i Cancelo de cara a la temporada que ve. És cert que el rendiment d'ambdós jugadors ha estat irregular, però han demostrat que hi ha pocs futbolistes a l'actual plantilla culer que tinguin la seva qualitat. Respecte al lateral portuguès, tenen clar que intentaran pagar els 30 milions d'euros que demana el Manchester City, però amb el '14' blaugrana hi ha més dubtes, ja que no ha aconseguit assentar-se com titular.

El Barça no pagarà els 80 milions d'euros que demana l'Atlètic de Madrid per Joao Félix

I és que l'Atlètic de Madrid exigirà uns 80 milions d'euros pels serveis de Joao Félix. El conjunt madrileny va pagar més de 100 'quilos' per la perla portuguesa i no vol desprendre-se'n per una xifra irrisòria. De moment, les últimes informacions que han aparegut en els mitjans de comunicació que segueixen l'actualitat d'ambdós equips han indicat que no acceptaran menys de 80 milions per ell, una xifra que el Barça no pagarà sota cap concepte.

Joao Félix gol Atlètic de Madrid Barça / Foto: EFE
Joao Félix celebrant un gol amb el Barça en el camp de l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

Perquè la situació financera que continua travessant l'entitat blaugrana segueix sent preocupant. Malgrat que en les últimes temporades ha pogut respirar una mica més tranquil i cada vegada queda menys perquè pugui tornar a la normalitat financera, sembla impossible que el pròxim estiu pugui pensar en fitxatges galàctics, sobretot si no executa grans vendes abans. Per aquesta raó, Deco ja està treballant a trobar fórmules alternatives amb què poder costejar el traspàs de Joao Félix.

Íñigo Martínez podria entrar en l'operació de Joao Félix

Segons ha recollit el portal digital Madrid-Barcelona.com, el Barça medita incloure Íñigo Martínez dins de l'operació de Joao Félix per abonar un preu de traspàs menor a aquests 80 milions d'euros. Enviant el central basc a l'Atlètic de Madrid, el tracte podria quedar-se entorn dels 40 milions d'euros. Continua sent un preu alt, però molt més factible per a l'entitat barcelonina, que no veuria amb mals ulls desfer-se d'un Íñigo que ha complert durant els seus primers mesos com a blaugrana, però que té una gran competència en la posició de central.

Iñigo Martínez entrenament Barça / Foto: FC Barcelona
Iñigo Martínez durant un entrenament del Barça / Foto: FC Barcelona

Cal recordar que l'eix de la defensa és una de les demarcacions que el Barça té més ben cobertes. A més de Kounde i Ronald Araujo, que són dos dels millors jugadors del món en la seva posició, ara també compta amb Pau Cubarsí, que es projecta com un jugador generacional, i Mika Faye, que està rendint a un gran nivell en el Barça Atlètic, fins al punt que ha rebut diverses ofertes de clubs importants d'Europa. Així doncs, la baixa d'Íñigo Martínez no seria tan crucial per al futur del projecte i podria servir per tancar la contractació de Joao Félix.