La selecció holandesa, comandada pel blaugrana Frenkie de Jong, es va imposar a Alemanya per 2-4 a Hamburg i va millorar la seva situació a la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2020, que s'havia complicat després de perdre contra l'equip de Joachim Low a Amsterdam.

A la primera part els alemanys van mostrar molt d'ordre defensiu i van aprofitar l'angoixa d'Holanda per trenar jugades ofensives amb contraatacs. Així, la Mannschaft va avançar-se primer en el minut 9 gràcies a un gol Serge Gnarby, que va culminar una passada del seu company al Bayern de Munic Joshua Kimmich.

Al segon temps, però, les coses van canviar radicalment. Després d'un primer avís del red Georginio Wijnaldum, De Jong va empatar el partit en el minut 59 aprofitant una centrada de Ryan Babel. Els holandesos van saber aprofitar el seu bon moment i, poc després, Jonathan Tah va marcar a la seva pròpia porteria després d'una rematada de Virgil Van Dijk en un servei de córner.

Alemanya va aconseguir empatar el duel gràcies al madridista Toni Kroos, que va convertir un penal més que dubtós de Matthijs de Ligt en el minut 73. La selecció de Ronald Koeman, però, no es va rendir i es va tornar a posar per davant en el marcador 6 minuts després, quan Donyell Malen, del PSV, va signar el 2-3. Abans d'acabar, i amb els alemanys buscant l'empat a la desesperada, Wijnaldum va sentenciar el partit amb el quart gol de la nit pel seu equip.