El Barça assalta el Santiago Bernabéu en un partit ultradefensiu i en el qual el Reial Madrid no pot mostrar la seva versió més letal. I els bluaugrana s'han endut el primer partit de les semifinals de la Copa del Rei. "Estic flipant, no entenc res del que ha fet el Reial Madrid", ha començat dient Dani Senabre. I és que el periodista confirma que "jo signava un 1-0 i imagina't aquest 0-1 a favor... és or, és petroli, és bitcoin, és la reserva federal, és meravellós, és brutal".

Sí que Senabre ha reconegut que "el joc ha estat bastant trist, bastant pobre, perquè el Barça s'ha defensat dins la seva àrea com un equip petit", però també apunta que "si hi ha un dia que se li pot permetre això és aquest, és al Bernabéu amb totes les baixes que tenia". I també ha afegit que "si el Barça jugués així cada setmana, el mataríem, cremaríem el Camp Nou, demanaríem dimissions... si Xavi jugués sempre així, el matem".

Si el Reial Madrid ho tenia tot a favor per fer-li molt mal al Barça, aquesta vegada no ha estat possible. I els jugadors culers van poder anul·lar les grans estrelles rivals. I Senabre ha carregat contra una d'elles: "VInícius tan bo tan bo no ets". I ha conclòs dient que "al final ha estat el Barça el que li ha fotut l'aigua a casa al Reial Madrid".