Jornada d'emoció màxima i també molt emotiva. "Ha estat l'hora dels adeus, la tarda dels adeus i la jornada dels adeus", diu Dani Senabre. I té tota la raó del món, ja que en molts estadis es van viure situacions límit i també situacions que marcaran un abans i un després.

El primer cas és el del Barça, que es va imposar al Mallorca, però que va tenir uns quants adeus. El primer és "la nit de l'adeu del Camp Nou tal com el coneixem". També vam tenir "l'últim partit de Sergio Busquets, 15 anys al club, infinitat de títols i l'última peça del millor mig del camp de la història de la humanitat amb Xavi i Iniesta". El mateix que "l'adeu a Jordi Alba, el millor lateral de la història del club". I afegint "l'adeu al turmell de Balde".

Però al mateix temps també es deia un sentit "adeu de l'Espanyol a Primera Divisió". Una situació que podia passar i que Senabre apunta que "estava cantat". I acaba dient que "tota l'emoció l'hem gastat en aquesta jornada"... però també deixa caure que "qui sap si també podria ser l'adeu d'Ansu Fati" després del que podria haver estat el seu últim gran partit al Barça.