Dani Ceballos està veient ja la llum al final del túnel. Després de diverses temporades en les que no ha comptat per al Reial Madrid, aquest, que serà l'últim any del seu contracte amb els blancs, pot ser la seva temporada. Una cosa que trencaria definitivament el seu possible idil·li amb el Real Betis.

Ceballos es va fer gran en el club verd-i-blanc. Va ser allà on va generar interès en els dos grans d'Espanya, el Reial Madrid i el FC Barcelona, que van mantenir una pugna important a l'estiu de 2017. Ceballos finalment va triar el Reial Madrid. Però, almenys durant els primers anys, no semblava que hagués estat l'elecció adequada. No se sap com li hauria anat en el Barça, però el cert és que el seu protagonisme al Madrid ha estat nul.

Ceballos troba a l'Arsenal els minuts que no li va donar Zidane

De fet, després de dues temporades en les que Zinedine Zidane no va mostrar tenir cap confiança en el centrecampista, va sortir cedit a l'Arsenal, on va passar dues temporades. Allà va aconseguir sentir-se futbolista de nou. I amb el canvi d'entrenador al Madrid, on la banqueta la va passar a ocupar Carlo Ancelotti, Dani va tornar al club blanc amb l'esperança de tenir la continuïtat que havia trobat en el club gunner. Però res més lluny de la realitat.

Dani Ceballos banqueta|banc dels acusats Reial Madrid EuropaPress
Dani Ceballos / Europa Press

Tant és així que al gener va sonar per abandonar de nou el Santiago Bernabéu i tornar al Betis en qualitat de cedit. I de nou ha estat sonant aquest estiu. No volia passar una altra temporada en blanc i no ha deixat de mostrar interès a tornar al Benito Villamarín.

Tanmateix, aquest desig s'ha dissipat en els últims dies. Aquest idil·li amb el Betis ha desaparegut de sobte quan Ancelotti ha demanat la renovació de Ceballos.

Ceballos, de voler anar-se'n al Betis a estar esperant la renovació en el Reial Madrid

El míster li va dir a Ceballos que aquest curs confiaria més en ell. Però Ceballos no ha deixat de mostrar el seu interès a tornar a Sevilla. Una situació que ha portat 'Carletto' a demanar la seva renovació. Dani acaba contracte el juny de 2023 i Ancelotti vol es quedi i ho faci de forma compromesa. I és que el míster el considera un jugador clau en les rotacions.

Ara el centrecampista espera la proposta del Madrid mentre, miraculosament, han desaparegut els desitjos d'anar-se'n al Betis. La jugada li ha sortit rodona.

I més que li sortirà si finalment es concreta la venda de Casemiro. Perquè la sortida del brasiler portarà Camavinga o Toni Kroos a ocupar la seva posició, la qual cosa atorgarà més possibilitats a Ceballos de tenir protagonisme aquest curs.