L'operació que portarà Casemiro al Manchester United es tancarà més d'hora que tard. Les negociacions han estat rapidíssimes, ja que els anglesos van viatjar fa un parell de dies a Madrid per traslladar-li al brasiler el seu interès. Ràpidament, es va veure que els red devils anaven de debò, ja que l'oferta econòmica és beneficiosa per a totes les parts. El traspàs se saldarà en 60 milions d'euros fixos per al Reial Madrid, més uns altres 10 en variables, i el brasiler es podria embossar fins a 100 milions d'euros en total.

Ancelotti, preocupat amb la pèrdua de Casemiro

Amb aquest gir inesperat del mercat, Florentino Pérez perdrà a un dels baluards del mig del camp madridista, i s'obre un escenari nou, amb moltes preguntes i, de moment, poques respostes. Perquè, a més, les informacions publicades són contradictòries. En alguns mitjans com Marca s'assegura que els plans merengues no han canviat, i encara que es confirmi la sortida del migcampista, no hi haurà fitxatges abans que acabi el mercat estiuenc, el proper 31 d'agost.

Casemiro apludiendo / Foto: Europa Press
Casemiro, a prop d'acomiadar-se definitivament del Reial Madrid/ Foto: Europa Press

No obstant això, segons el que es va dir a El Chiringuito de Jugones, el que més preocupat està amb aquesta situació és Carlo Ancelotti. Així ho va explicar Edu Aguirre, que va afirmar que el tècnic italià considera que Casemiro és insubstituïble a curt termini. D'aquestes paraules es pot extreure la idea que Ancelotti, de moment, no confia en Aurélien Tchouaméni, la gran inversió de l'estiu en clau merengue i que havia arribat, precisament, per ser el relleu del brasiler a mitjà termini.

Raúl de Tomás torna a escena

Per això, no és gens descartable pensar que Ancelotti demanarà a Florentino Pérez que reinverteixi part dels diners l'operació en un o dos fitxatges. No obstant això, la prioritat no és el centre del camp, ja que amb l'ingrés per Casemiro es podria reactivar el fitxatge de Raúl de Tomás, que seria una variable de molt nivell per a una davantera que aquest estiu ha perdut Luka Jovic, és amb Eden Hazard i Marco Asensio a la rampa de sortida i només té Benzema com a golejador.

rdt raul de preses dest espanyol FC Barcelona efe
Raúl de Tomás celebra un gol amb l'Espanyol / Foto: EFE

El primer objectiu seria el davanter periquito, però si Ancelotti insisteix en la necessitat de buscar un migcampista, tornaran a sonar diversos noms. A priori, la idea sembla arribar al Mundial i, per tant, al mercat d'hivern, amb Tchouaméni com titular, i arribats a meitat de la temporada. analitzar si és necessari acudir al mercat. A l'hivern, encara que amb presses i amb la temporada sense parar, Florentino Pérez pot reaccionar, encara que caldrà veure si no arriba massa tard.