Dani Alves és únic. El lateral ha portat el seu Brasil fins a la glòria, han guanyat la Copa Amèrica contra el Perú, i el brasiler ha sumat un nou títol en el palmarès. En total, ja n'acumula 40 i és el futbolista amb més trofeus de la història.

Alves, el futbolista amb més títols (40)

Alves és dels millors laterals drets del futbol actual i als seus 36 anys està en perfectes condicions per fitxar per l'equip que vulgui. Recentment, el defensa va anunciar que deixava el PSG i que volia anar a un altre equip, però competint al màxim.

D'aquesta manera, descarta Lligues com la dels Estats Units, la Xinesa, la Japonesa o la dels Emirats Àrabs. El Barça i el Sevilla són els combinats més ben posicionats per incorporar un futbolista que, a banda de les qualitats esportives, té un caràcter que contagia la plantilla de bon rotllo.

Dani Alves ho ha guanyat absolutament tot a nivell de clubs i pràcticament tot a la selecció. El brasiler va passar per una de les millors èpoques del Sevilla amb dues Copes de la UEFA, una Copa del Rei, una Supercopa d'Espanya i una Supercopa d'Europa.

Leo Messi Dani Alves Copa

Pep Guardiola sabia que Alves era l'home que necessitava i va brillar en el millor moment del Barça. 6 Lligues, 4 Copes del Rei, 3 Champions, 4 Supercopes d'Espanya, 3 Supercopes d'Europa i 3 Mundial de Clubs. 

Només li queda un Mundial per completar el palmarès perfecte

Finalment, amb la Juventus va conquerir una Serie A i una Copa Italiana i amb el PSG, dues Lligues, 1 Copa de França, 1 Copa de la Lliga i dues Supercopes de França. Amb Brasil, la llista no es queda curta i és que ha guanyat dues Copes Amèriques i dues Copes Confederacions. Només li faltaria guanyar un Mundial per completar un palmarès perfecte.

Dani Alves encara té molt futbol als seus peus i la seva llegenda només pot fer que créixer.