L'Espanyol segueix coll avall i sense frens en una nova derrota contra el València (1-0). Un gol de Gameiro en la primera part ha estat suficient per segellar la victòria del conjunt valencià en la penúltima jornada de la Lliga Santander, on el Reial Madrid s'ha coronat com a campió i on el Barça ha perdut estrepitosament contra l'Osasuna.

La primera part ha estat sota el domini valencià, malgrat que hi ha hagut trams on l'Espanyol ha tret el camp i ha intentat plantar cara mínimament. Les revifades periques han contrastat amb el perill i el control de l'equip de Salvador González. El gol del seu equip ha arribat en el primer quart d'hora, en una jugada on Gameiro s'ha quedat sol davant de Diego López i l'ha aconseguit batre.

gol valencia espanyol EFE

El València celebrant el gol de Gameiro.

A la segona part, un guió similar. Embarba ha tingut l'oportunitat d'empatar en el minut 56, però el seu xut s'ha estavellat amb el pal. No hi havia forces ni ànims suficients per capgirar un marcador advers, un altre més en la trajectòria lliguera de l'Espanyol. El València, en canvi, acarona ja les posicions d'Europa League després de l'ensopegada del Getafe enfront l'Atlètic de Madrid.