El Girona no ha pogut completar una remuntada heroica contra l'Atlètic de Madrid (2-1) tot i mostrar una gran imatge en un dels camps més complicats de la Lliga Santander. El doblet de Correa ha rebut la resposta de Riquelme i només dues grans intervencions de Jan Oblak i els pals han evitat que els gironins acabessin puntuant.

El Girona no renuncia mai al seu estil

Si alguna cosa ha quedat clara en el tram inicial de temporada del Girona és que no renuncia al seu estil elèctric i sense complexos. L'última mostra era una derrota per 3-5 contra la Reial Societat i ara, també contra un rival dels grans com l'Atlètic de Madrid, han plantejat un partit molt obert.

Jugadores Atlético Madrid celebran gol / Foto: EFE
El partit ha començat amb el primer gol de Correa / Foto: EFE

Tant ha estat així que al minut cinc ja anaven per sota al marcador. La llarguíssima carrera de Reinildo ha acabat a peus d'un Antoine Griezmann que, amb el futur resolt, ja pot tornar a ser titular. El francès ha tingut la sang freda d'aixecar el cap i veure la desmarcada d'Ángel Correa dins l'àrea per posar una pilota perfecta que ha significat l'1-0 al marcador.

Reacció gironina al gol matiner de Correa

El cop no ha enfonsat un Girona que intentava ser protagonista i acostar-se a dominis de Jan Oblak. Rodrigo Riquelme, habitual generador de perill dels catalans i jugador cedit pels matalassers, ha estat molt controlat durant la primera meitat, però la fixació de la defensa generava espais que intentaven aprofitar Taty Castellanos o Arnau i Miguel Gutiérrez des dels carrils.

Yannick Carrasco Arnau Martinez Girona Atlético Madrid / Foto: EFE
Yannick Carrasco i Arnau Martinez lluitant per la pilota / Foto: EFE

Però si algun jugador gironí hauria pogut canviar el signe del partit abans del descans és el veneçolà Yangel Herrera. Poc després que Juan Carlos evités el 2-0 en un xut de Cunha. Herrera ha rematat fora una falta lateral en l'última jugada del primer temps. A la represa no hi ha hagut temps de veure la influència del doble canvi gironí ja que, com a la primera part, tot ha començat amb un gol d'Ángel Correa.

Juan Carlos regala el 2-0 en un error greu però Riquelme retalla distàncies

Si primer li ha regalat el gol Griezmann, per poder marcar el seu doblet l'argentí s'ha aprofitat de la col·laboració involuntària de Juan Carlos. El porter gironí s'ha confiat en excés amb la pilota als peus i Correa ha anticipat molt bé una passada per recuperar la pilota i eixamplar l'avantatge.

Ángel Correa Juan Carlos gol Atlético Madrid Girona / Foto: EFE
Juan Carlos, protagonista en el 2-0 / Foto: EFE

El segon gol sí que podria haver suposat l'estocada definitiva per matar al Girona, però tampoc ha estat així. Amb certa fortuna, Riquelme, més còmode i alliberat que al primer temps, ha intentat un xut llunyà que, desviat per la cama de Giménez, ha fet impossible l'estirada d'Oblak per evitar el 2-1.

Oblak evita l'empat amb dues grans aturades a Aleix Garcia

Amb més de 20 minuts per davant, els nervis d'una afició descontenta amb els seus ha anat augmentant, i el Girona ha anat avançant metres i collant el seu rival en els últims minuts. Amb l'Atlètic tancat, un recurs més que valuós és la cama dreta d'Aleix Garcia i els seus xuts llunyans. De les botes del d'Ulldecona han sortit dues fuetades que només han acabat fora de la porteria per la intervenció d'Oblak.

Rodrigo Riquelme Savic Girona Atlético Madrid / Foto: EFE
Rodrigo Riquelme, protagonista i golejador contra el club que encara té els seus drets / Foto: EFE

Primer, desviant la pilota perquè el pal l'enviés fora i després, sent ell mateix qui allunyés el míssil d'Aleix de l'escaire. En el córner posterior a aquesta jugada, el cop de cap d'Stuani també ha xocat amb el pal i el Girona, tot i seguir-ho intentant fins al xiulet final ha acabat marxant amb les mans buides de forma immerescuda.