L'Espanyol ha caigut a Cornellà contra l'Eibar en una nova derrota de la Lliga Santander (0-2). Els ànims dels jugadors blanc-i-blaus estaven pel terra després de sentenciar el seu descens a Segona Divisió contra el Barça, i els dos gols de penal d'Edu Expósito a la primera part han deixat el conjunt perico sense forces ni idees per capgirar un marcador advers.

Marcats pels penals

El partit començava amb un Espanyol amb iniciativa, intentant arribar a la porteria de Dmitrovic. L’Eibar jugava a rebutjar pilotes i mantenir la porteria a 0 a l’espera d’aconseguir alguna ocasió propicia. Aquesta va arribar en forma de penal, després que Víctor Gómez tallés un atac dins l'àrea amb la mà i l'àrbitre xiulés la pena màxima. Edu Expósito ha perforat la porteria des dels 11 metres, malgrat que Diego López havia esbrinat la direcció del seu xut.

gol edu exposito espanyol eibar EFE

Edu Expósito celebrant el 0-1 contra l'Espanyol.

A partir d'aquí, un Espanyol molt tocat sobre el camp. El cop de gràcia l'ha donat l'Eibar amb un nou penal, després que l'àrbitre revisés unes mans de Bernardo a l'àrea. Edu Expósito l'ha tornat a llençar, però aquest cop Diego López ha aconseguit aturar el xut. La mala fortuna ha jugat contra l'Espanyol i el mateix davanter ha caçat el refús per perforar la porteria perica i col·locar el 0-2 a Cornellà.

Sense idees

A partir de la segona part, l'únic que li quedava a l'Espanyol era tirar d'orgull i intentar capgirar un marcador que, amb el pas dels minuts, cada cop es tornava més complicat de maquillar. Un cop de cap de Calleri en el minut 70 ha estat una de les poques ocasions clares del conjunt blanc-i-blau, però la seva rematada ha sortit desviada.

espanyol eibar EFE

L'entrenador de l'Espanyol, Francisco Rufete, donant instruccions en la pausa d'hidratació.

Ni tan sols l'entrada de Raúl de Tomás, que ha començat el partit com a suplent, ha aconseguit donar ales a un equip trist, sense forces i amb cares llargues. Quan Francisco Rufete va agafar l'equip, ja a les portes del descens, va instaurar la consigna de donar la millor imatge possible del club en les jornades que quedaven, però vist els últims resultats i la derrota contra l'Eibar, queda clar que el seu objectiu no s'ha assolit.