Plàcida victòria de l'Espanyol en el debut dels pericos a Segona (3-0) davant un pobre Albacete que ha estat inferior als de Vicente Moreno durant tot el partit Els blanc-i.blaus haurien pogut golejar encara amb més diferència però el porter visitant, Tomeu Nadal ha evitat que la ferida fos més gran pels seus interessos.

L'Albacete intenta defensar-se sense èxit

L'Albacete ha tingut clara la tàctica a utilitzar des del primer minut i ha plantat l'autobús davant la porteria esperant que l'Espanyol no trobés la forma d'explotar els pocs espais que hi havia, però aquest Espanyol, a la categoria de plata, és un superequip i ha trobat el gol per partida doble abans del descans.

Melendo ha caçat un rebuig dins l'àrea per obrir la llauna i l'Espanyol ha atacat sense parar fins que ha caigut el segon. L'hauria pogut marcar Embarba, però la seva fuetada ha impactat amb el pal de la porteria de Tomeu Nadal.

També ha estat a punt de fer el segon Raúl De Tomás, però el madrileny no ha arribat per mil·límetres a una pilota que només havia d'empènyer a gol. Ha estat Wu Lei qui fes palès el domini absolut dels blanc-i-blaus també en el marcador, i marquès el segon dels de Vicente Moreno, que ha tret la pissarra per dibuixar una jugada d'estratègia que ha definit el xinès amb potència.

A la segona part els visitants han intentat revolucionar l'equip amb tres canvis, però l'Espanyol s'ha apoderat del control de la pilota gràcies a l'entrada de Darder i Marc Roca.

Carrusel d'ocasions i la sentència arriba de penal

Les ocasions s'han anat succeint, sobretot en les botes de RDT i Puado, però ambdós s'han trobat amb les aturades de Tomeu Nadal, que ha evitat una golejada encara major.

El porter balear ho ha aturat tot menys el penal que al temps afegit ha transformat Embarba després d'unes mans claríssimes de Carlos Isaac, i que ha acabat tancant el marcador amb el tercer gol dels de Vicente Moreno, que no sembla que acusin la pressió del favorit i comencen la temporada demostrant perquè ho són.