El Barça de Jasikevičius, amb un gran Mirotic, no ha pogut contra un Madrid liderat de forma magistral per Campazzo (72-67) i els blancs s'han endut la Supercopa Endesa.

El primer quart ha començat amb igualtat al marcador, però el Barça sempre una mica per sota d'un Madrid que es mostrava més incisiu en atac. La defensa blaugrana ha pogut resistir les escomeses blanques per evitar que s'eixamplés la diferència ràpidament i una gran cistella de l'argentí Leandro Bolmaro en els segons finals de període ha deixat els de Jasikevicius a només quatre punts després de no trobar la fluïdesa desitjada, sobretot en atac.

Després d'haver resistit en el primer quart, el Barça s'ha encomanat a Mirotic, que encara no havia anotat, per canviar la dinàmica del partit, i així ho ha fet. L'ex del Madrid s'ha posat l'equip a l'esquena i ja no l'ha soltat fins al final del partit, encara que no hagi pogut dur-lo a la victòria i amb tres jugades gairebé seguides de 2+1 ha posat el Barça a un punt al marcador. Calathes, que ha fet d'escuder perfecte de Mirotic, ha tancat la primera meitat amb una cistella que posava el 32-31 favorable als culers amb el qual s'ha arribat al descans.

Heurtel Tavares Abalda Barça Lassa Madrid EFE

Heurtel intenta anotar davant l'oposició de Tavares i Abalde. / EFE

En tornar de vestidors el montenegrí ha seguit liderant l'equip però ha trobat al seu davant la resposta ofensiva d'Alberto Abalde, que ha agafat la responsabilitat anotadora del Madrid i sumava punts amb molta facilitat, mantenint així la igualtat absoluta a l'electrònic amb la que s'ha entrat en els últims deu minuts.

El Barça intenta distanciar-se però Campazzo respon

Un últim quart que ha començat amb un clar color blaugrana, que han anotat els set primers punts del període, obligant Pablo Laso a demanar un temps mort per impedir que la diferència de sis punts al marcador es fes més gran. Un temps mort que ha canviat del tot la dinàmica del quart, amb el nom de Facundo Campazzo com a clara figura madridista.

Campazzo Heurtel efe

Campazzo ha tornat a demostrar el gran jugador que és. / EFE

El base argentí ha agafat les regnes del partit i a base de punts i assistències s'ha marcat un parcial de set punts seguits pels blancs per capgirar la dinàmica. Un cop igualat el partit, Campazzo ha posat la directa i ha aconseguit un lleuger avantatge de cinc punts que el Barça ha pogut reduir gràcies a un Heurtel que havia desaparegut fins als minuts finals.

El petit però genial base del Madrid ha seguit incidint en la defensa culer i ha anotat una cistella de malabarista per donar dos punts d'avantatges als seus amb 27,4 segons per jugar-se. Hanga s'ha jugat l'última possessió però Rudy Fernàndez ha desviat la pilota, que ha impactat amb l'hongarès del Barça. Dos avall, 13 segons i pilota pel Madrid.

Calathes Trey Thomkins supercopa EFE

Calathes ha fet un bon partit, però no ha estat encertat als minuts finals. / EFE

Campazzo rep falta, però només n'anota un i dona la opció al Barça d'empatar amb un triple, però el llançament de Hanga, molt forçat, no ha entrat, acabant així una final de la Supercopa que el Madrid s'ha endut amb un duel Mirotic-Campazzo que s'ha endut l'argentí.