El mercat de fitxatges va fer un gir de 180 graus quan Cristiano Ronaldo va comunicar el Manchester United que no volia seguir a l'equip. El portuguès, descontent amb no participar en la pròxima Champions i insatisfet amb la inoperància dels red devils al mercat de fitxatges, va mostrar el seu descontentament amb la decisió de voler abandonar l'equip. El moviment del portuguès va posar en alerta molts clubs, que van veure com es presentava davant dels seus ulls la possibilitat de fitxar un dels millors de la història. Això devien pensar a l'Aràbia Saudita, que li van posar sobre la taula una oferta de 300 milions d'euros que el lusità ha rebutjat, perquè prioritza seguir a Europa.

Cristiano Ronaldo rebutja un contracte faraònic

Així ho ha explicat CNN Portugal, que ha estat el mitjà que ha informat sobre aquesta faraònica proposta dels saudites a l'encara jugador del Manchester United. Segons detalla l'esmentada informació, aquests 300 milions d'euros es dividirien de la següent forma. 30 milions els cobraria el club d'Old Trafford, en concepte de traspàs. La part més gran, de 250 milions d'euros, seria el salari que el futbolista cobraria per jugar a l'Aràbia Saudita els dos propers anys, i els 20 restants acabarien a les mans dels inermediaris com Jorge Mendes, l'agent del futbolista.

Cristiano Ronaldo Manchester United aplaudint Europa Press
Cristiano Ronaldo no vol seguir al Manchester United / Foto: Europa Press

No obstant això, sembla evident que si CR7 aconsegueix sortir de Manchester, una cosa que tampoc no serà fàcil perquè el seu equip no està disposat a posar-ho senzill, no serà per diners. Vol continuar jugant la Champions League, la seva competició fetitxe i de la que és el màxim golejador històric. Per a això, hi ha dos clubs amb una millor disposició per poder emprendre el seu fitxatge.

Bayern i Chelsea, les seves dues millors opcions

Segons va explicar el periodista Manu Sainz en Diario AS, el més ben col·locat, i el que més està insistint, és el Chelsea. El mateix periodista explica que això es deu a l'obsessió del nord-americà Todd Boehly, nou propietari del club de Stamford Bridge. L'altre candidat és el Bayern, que després del fitxatge de Sadio Mané i la més que probable sortida de Robert Lewandowski al Barça, podria ocupar el seu lloc a la punta d'atac amb un dels millors golejadors de la història.

Todd Boehly Chelsea Europa Press
Todd Boehly, propietari del Chelsea / Foto: Europa Press

Un altre dels que podria haver entrat en la pugna per fitxar-lo és el PSG, i de fet Jorge Mendes va sondejar la possibilitat de què el seu representat recalés en el Parc dels Prínceps, però Nasser Al-Khelaïfi va descartar aquesta possibilitat. Al PSG, després de l'anunci de renovació de Mbappé, es pretén construir un equip de menys egos, i més treball, i amb el mateix Mbappé, a més de Leo Messi, que volen renovar una temporada més, i Neymar, si es queda, les tres posicions d'atac estan més que cobertes.