El fitxatge de Cristiano Ronaldo per la Juventus de Torí segueix portant cua i va més enllà del món futbolístic. L'estrella portuguesa ha deixat una bona caixa al Reial Madrid, i la Juventus ha hagut de pagar una autèntica morterada per ell.

Un total de 112 milions d'euros destinats a endur-se el futbolista portuguès i a més un contracte de 30 milions per cada temporada durant quatre anys. Sumant, sumant i sumant la xifra és una autèntica barbaritat. I això ha provocat una vaga a Fiat.

Cristiano Ronaldo Reial Madrid Betis   EFE

EFE

Fiat, en vaga

El sindicat de treballadors de l'empresa, propietat en un 29% de la família Agnelli, la del president de la Juventus, han convocat una vaga a partir d'aquest diumenge i fins al dimarts a la fàbrica de Melfi. Cristiano provoca una revolta a Fiat. La família Agnelli, també propietària del 63% de la Juventus, haurà de dir-hi la seva.

Fins ara en el comunicat emès pel sindicat es diu que "és inacceptable que mentre els treballadors de Fca i Cnhi continuen fent enormes sacrificis econòmics durant anys, es prengui la decisió de gastar centenars de milions d'euros per a la compra d'un jugador". "Està bé? És normal que una sola persona guanyi milions i milers de famílies no arribin a final de mes?", afegeixen.

"Els treballadors de Fiat han aconseguit la fortuna de la propietat durant almenys tres generacions, enriquint qualsevol que es mogui al voltant d'aquesta societat i, a canvi, sempre han rebut una vida de misèria", segueixen dient. I acaben el comunicat afirmant que "per les raons descrites anteriorment, la Unió de Treballadors de la Unió Sindical declara una vaga a l'FCA di Melfi a partir de les 22.00 hores del diumenge 15 de juliol fins a les 06.00 del dimarts 17 de juliol del 2018".