El Barça busca la manera d'aconseguir Ferrán Torres, i intentarà el seu fitxatge de totes les maneres possibles. Joan Laporta s'ha marcat la seva contractació com a prioritària, i és l'elegit per reforçar l'atac. Saben que no serà senzill, veient que el Manchester City no vol perdre cap jugador a meitat de temporada, i que demana massa diners. Perquè els 60 milions d'euros que exigeixen per deixar-lo sortir són considerats com excessius.

Els blaugrana no poden permetre's pagar tant, i tampoc no creuen que l'internacional espanyol tingui aquest valor de mercat. No obstant això, no han perdut l'esperança, i estan convençuts que acabaran aconseguint arribar a un acord, i que es portaran a l'ex del València. Compten amb l'avantatge que el futbolista vol canviar d'aires, i anar-se'n a un altre lloc on pugui tenir més protagonisme del que té actualment a les ordres de Pep Guardiola.

Pep Guardiola i Ferrán Torres/ Getty Images

Ferrán Torres i Pep Guardiola/ Agencia

Xavi Hernández ha donat l'OK a l'arribada de l'atacant nascut l'any 2000, i demana al president que faci realitat els rumors. I l'últim pla que tenen al Camp Nou és un canvi de cromos, en el qual hi hauria involucrat un crack de la plantilla. No és cap altre que Philippe Coutinho, del qual es volen desfer, perquè té un rol secundari, i el seu salari és el més elevat de tot el club. I un dels pocs equips que es pot permetre pagar-li el que cobra és el vigent campió de la Premier League.

Allà, el brasiler continua tenint un gran cartell, després de les impressionants temporades que va quallar a les files del Liverpool. El Barça espera aprofitar-se'n, i es mostren molt optimistes sobre això, confiant que puguin apropar-se més a Torres, a cost de 'sacrificar' al fitxatge més car de la història de l'entitat. Ferrán vol tornar a Espanya al gener, i el mitjapunta de 29 anys estaria encantat d'anar-se'n a l'Etihad Stadium.

A més del '14', Laporta també oferiria 20 'quilos' al City com a compensació.

Guardiola rebutja al moment la proposta

No obstant això, sembla que serà necessari molt més per convèncer Guardiola que deixi sortir el valencià al gener. Ha fet saber que no vol perdre'l, i que serà molt important durant el segon tram de la temporada, i que no té cap tipus d'interès en comptar amb Coutinho a les seves files, ofereixin els diners que ofereixin.

És a dir, que el Barça haurà de 'rascar-se més' la butxaca, i treure a l'ex de l'Inter de Milà, el Bayern de Munic o l'Espanyol de la negociació. Com molts ja es podien imaginar, Pep no té el més mínim interès a portar a un crac en declivi, i que aviat entrarà en la trentena.

Laporta haurà de pensar en un altre pla.