Com si fossin peces d'un dòmino caient, les competicions del món del futbol es van movent a causa del coronavirus. Així es va acabar ajornant l'Eurocopa masculina de futbol al 2021, també les competicions que encara no tenen data de retorn, però també afecten les competicions previstes per a l'any vinent.

I una de les últimes perjudicades, segons ha anunciat la UEFA, és l'Eurocopa femenina, prevista entre l'11 de juliol i l'1 d'agost del 2021 a Anglaterra, i que passarà al 2022. Un canvi important en el món del futbol, ja que es confirma que totes les grans competicions es van ajornant un any.

mundial femeni gtres

GTRES

Un altre apunt que ha fet la UEFA és que la final de la Women's Champions League, encara amb el Barça present en la competició, queda ajornada i no es disputarà a Viena el proper 24 de maig com estava planejat.

I l'efecte del Covid-19 també ha afectat en el món futbol de les categories inferiors: l'Europeu masculí sub-21 també passa al 2022.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.