En el futbol, un dels pitjors escenaris que pot aparèixer és el de jugar sense públic. És per això que la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) s'està plantejant ajornar les finals de la Copa del Rei i de la Reina en cas que s'hagin de jugar a porta tancada, tal com passarà en les dues properes jornades de Primera i Segona divisió. 

El possible ajornament de les dues finals s'aprovarà prèviament en la reunió de la Comissió Delegada el 25 de març. Aquesta reunió se celebraria quasi un mes abans que es jugués la final de la Copa del Rey, prevista per al 18 d'abril a l'estadi de La Cartuja de Sevilla amb l'enfrontament entre l'Athletic Club i la Reial Societat.

la cartuja wikipedia

Wikipedia

D'altra banda, la final de la Copa de la Reina es jugarà el 31 de maig a La Rosaleda de Màlaga, però les finalistes no se sabran fins la setmana que ve, quan es disputen les semifinals entre el Barça i el Sevilla i el Logronyo i l'Athletic. 

Espanya-Alemanya, en dubte 

Un altre partit sobre el qual la Federació haurà de decidir si es jugarà o no és l'amistós de les seleccions d'Espanya i d'Alemanya el proper 26 de març a l'Estadi Metropolitano de Madrid. La resolució, però, es farà pública aquest divendres 13 de març, ja que encara no s'ha arribat a una decisió. 

Piqué Werner Alemanya Espanya Efe

EFE

La resta de categories de futbol i futbol sala, també afectades

Més enllà del futbol professional, també hi ha altres categories i altres modalitats de les quals cal tenir cura. És per això que la Federació proposarà a la Comissió Delegada de l'Assemblea de la RFEF, per una banda, que els partits de futbol i futbol sala de les categories absolutes i juvenils es disputin a porta tancada. 

D'altra banda, els partits de futbol i futbol sala de les categories inferiors quedarien suspesos fins a nova ordre, però com que aquestes categories són competència de les federacions territorials, son elles les que decidiran què es fa. Tanmateix, la recomanació de la RFEF és la mateixa: no jugar.