La pista coberta d'atletisme de Sabadell es convertirà en un hospital de campanya amb una capacitat d'entre 250 i 300 places per a donar cobertura a tota la comarca en la lluita contra el coronavirus, segons ha confirmat aquest diumenge la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés.

La decisió s'ha pres per tal de descongestionar l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i assolir un nombre total de 668 llits, que es repartiran entre el centre hospitalari, la pista coberta –que acollirà pacients semicrítics– i l'Hotel Verdi.

La instal·lació esportiva està sent habilitada i estarà a punt en un termini d'entre set i deu dies. "Ens servirà per alliberar llits al Taulí. Quan arribi el pic màxim de la corba d'afectats estarem preparats", ha dit l'alcaldessa Marta Farrés.  

La pista té una superfície total de 12.700 metres quadrats, es va inaugurar l'any 2010 i va suposar una inversió de 12,3 milions d'euros.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.