Dissabte de protestes a Madrid, amb centenars de cotxes al carrer, i també a Barcelona. Vox ha convocat manifestacions a totes les capitals de província per demanar la dimissió de Pedro Sánchez per la gestió de la crisi del coronavirus. Unes protestes sorolloses, amb caravanes de cotxes i poques mesures de seguretat.

Han onejat moltes banderes espanyoles des dels vehicles, s'han fet sonar botzines, s'ha posat música militar i s'ha escoltat l'himne espanyol.

Madrid manifestacio Vox Nicolas Tomas

Nicolas Tomas

Diverses proclames de l'ultradreta espanyola que també han estat recolzades per un dels futbolistes que en més d'una ocasió s'ha posicionat a favor del partit Vox i que fa dos meses va atacar Clara Ponsatí i Carles Puigdemont: Pepe Reina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVA ESPAÑA!! Q bonita eres!!🇪🇸😍🇪🇸😍#felizdiadelahispanidad #vivaespaña

A post shared by Pepe Reina (@preinaofficial) on

L'exporter del Barça (1995-2002), actualment a l'Aston Villa anglès, ha compartit a través de les xarxes socials un missatge que ha generat molt debat.

Les xarxes socials s'han revolucionat i, a banda d'alguns donar-li les gràcies per exposar el missatge, hi han hagut moltes crítiques.

Revolució al carrer i revolució a les xarxes. Pepe Reina ja no es calla ni una fora dels terrenys de joc.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.