Que els futbolistes en actiu es mullin per les seves opcions polítiques és sempre motiu de debat. Fins i tot està mal vist pel comú dels aficionats, entitats i diaris generalistes i esportius. Especialment quan aquestes opinions van en contra dels mantres de l'establishment, com ha passat amb Pep Guardiola, Xavi Hernández​ o Gerard Piqué. Una altra cosa, però, és que les idees expressades entrin dins del marc mental unionista, que ja ha adoptat la ultradreta com a company d'aventures i soci estratègic. És només una mostra folklòrica del bon espanyol. Ja va passar en el passat amb un tal Salva Ballesta, futbolista i ultra a parts iguals, a qui es mirava amb condescendència. Anys després la història es repeteix amb un exjugador del F.C.Barcelona, que ha sortit de l'armari i crida als quatre vents el seu amor i admiració per l'extrema dreta de VOX: el porter Pepe Reina.

Pepe Reina selecció GTRES

Pepe Reina selecció GTRES

Pepe Reina VOX m'agrada 0 @PReina25

Pepe Reina VOX m'agrada @PReina25

Pepe Reina VOX m'agrada 2 @PReina25

Pepe Reina VOX @PReina25

Reina, actualment jugador del Milà i més famós com animador que com a porter de la triomfant selecció espanyola (fonamentada al Barça de Guardiola) durant els anys de glòria del Mundial i les Eurocopes, admira a personatges com Santiago Abascal, Iván Espinosa de los Monteros o la reportera ultra Cristina Seguí. I no ho diem nosaltres, hi ha prou amb entrar al seu compte de Twitter i fer clic als seus 'm'agrada'. Reina compra totes les 'gangas' dels ultres: violència a Catalunya, el Rei 'sitiado' en Barcelona, solidaritat amb Josep Bou, insults als CDR, Pedro Sánchez o el PNB al mateix sac... fins i tot repiula missatges vomitius sobre les víctimes d'agressions sexuals. I vaja, per si algú no ho tenia clar, el debat 'l'ha convençut' de a qui votarà. A ell i a la colla de 'palmeros' ultres que aplaudeixen la incorporació a la seva tropa de l'Arévalo del futbol espanyol. 

Pepe Reina Barça any 2000 TV3

Pepe Reina Barça any 2000 TV3

Ara bé, també hi ha hagut qui li ha volgut adreçar un parell de paraules a l'esportista després de la seva declaració d'amor fatxa. 

Algú gosarà dir-li als mitjans que és un perillós admirador de feixistes? O el tractaràn com als 'nostàlgics' del franquisme? La resposta la sabem tots.