Psicosi absoluta en el futbol espanyol de Segona Divisió després de la negligència del Fuenlabrada i de la Lliga pels seus protocols. La Primera Divisió no ha tingut cap problema en el mes i poc de competició postpandèmia però ara sembla que un brot de coronavirus s'ha instal·lat per fer volar pels aires el final de la Lliga SmartBank.

Ahir es van confirmar 12 positius de Covid-19 al Fuenlabrada, entre els quals 7 eren de jugadors. Una situació que va fer saltar totes les alarmes i va provocar l'ajornament del partit corresponent a la 42a jornada, l'última, que enfrontava a Riazor el Deportivo de la Corunya i el Fuenlabrada. L'ajornament, però, no ha estat ben vist per a tots i diversos clubs denunciaran l'adulteració de la competició.

Fuenlabrada EuropaPress

Els jugadors del Fuenlabrada després d'un partit

I a sobre hi haurà conseqüències extres: proves i tests complementaris per a tres equips més. A banda d'aïllar la plantilla sencera del Fuenlabrada i sotmetre'ls a noves proves per confirmar o no la presència del virus dins l'equip, les plantilles del Rayo Vallecano, de l'Elx i de l'Oviedo també passaran proves PCR per descartar un brot que es podria convertir en rebrot.

Concretament, el Rayo se sotmetrà als tests perquè el davanter Yacine Qasmi va estar sopant fa uns dies amb un jugador del Fuenlabrada, l'Elx perquè es va enfrontar al Fuenlabrada el passat divendres, i l'Oviedo perquè ahir va jugar contra el conjunt alacantí.