Aquest dimecres els jugadors del Barça s'han sotmès a les proves de detecció del coronavirus. Ho han fet després d'arribar amb cotxe a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de forma esglaonada i individualment.

Com és lògic després de tantes setmanes d'inactivitat al centre d'entrenament, el club ha retratat l'arribada dels futbolistes i poc després ha compartit les fotografies a les seves xarxes. Una de les instantànies, però, ha generat debat. És aquesta.

Luis Suarez mascareta FC Barcelona

FCB

Efecte provocat per la posició de la samarreta o ventre prominent? Ben aviat, diversos usuaris han apuntat que Luis Suárez ha arribat a la Ciutat Esportiva passat de pes, fet que ha estat objecte de debat. 

La realitat és que el davanter uruguaià ha hagut de recuperar-se de la seva lesió al menisc extern del genoll dret des de casa, de manera que no ha pogut dur a terme els mateixos exercicis que la resta de la plantilla. El lleuger sobrepès que alguns li intueixen, en cas de confirmar-se, estaria més que justificat.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.