Els principals dirigents de futbol estan pensant com poder acabar la present temporada. Amb la crisi del coronavirus, la majoria dels esports estan suspesos en pràcticament tot el món, però un cop se superi la Covid-19, què passarà?

És la gran pregunta del moment. La prioritat de les lligues és acabar com sigui la temporada. Es podria reprendre el futbol el mes de juny o juliol i acabar a l'agost o setembre. Però Iker Casillas, candidat a la presidència de la Federació Espanyola (RFEF), ha proposat una solució. 

"Com soluciones les dates de futbol europeu? Anul·les temporada? Portes la competició a any natural? És a dir, si tot torna a estar bé en 3-4 mesos, jugar el que resta i posar les finals coperes, i de Champions i Europa League el desembre. El pròxim Mundial és el novembre de 2022", ha escrit Casillas.

Doncs bé, la resposta del president de la Lliga, Javier Tebas, no s'ha fet esperar i ha enviat un contundent missatge a l'exmadridista. 

"Ja s'han senyalat noves dates que ens permetran acabar la temporada. Retardar el final i començar amb any natural, suposa perdre una temporada, què passaria amb els contractes de televisió, dels jugadors, signats per diverses temporades, que suposen milers de milions d'euros?", ha destacat Tebas.

Caldrà esperar per veure quina és la solució definitiva al futbol europeu.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.