Iker Casillas és un dels esportistes més actius a les xarxes socials en els últims temps. Des que es va haver d'allunyar dels terrenys de joc per un problema cardíac i, posteriorment, erigir-se com a candidat a la Reial Ferderació Espanyola de Futbol, ha agafat les xarxes com el seu gran canal de comunicació. I l'última proposta de l'exporter del Reial Madrid és disputar un Clàssic vintage contra el Barça per lluitar contra el coronavirus.

En primer lloc, la Lliga ha elogiat el futbol de Xavi Hernández. I després tant Andrés Iniesta com Carles Puyol han recordat l'època del gloriós Barça de Pep Guardiola, de tants títols i amb els tres en la cúspide de la seva carrera futbolística.

I a la conversa s'ha afegit Casillas. El porter també hi ha ficat cullerada i ha recordat que ell els ha viscut els tres en contra en els Clàssics i a favor a la selecció espanyola. I llança la proposta del Clàssic vintage.

Una bona manera de fer un pas endavant i comprometre's a l'ajuda en la lluita contra el coronavirus. Però és una aposta arriscada perquè en aquest Clàssic vintage també s'haurien d'afegir jugadors encara en actiu com Leo Messi, Gerard Piqué, Sergio Busquets o Sergio Ramos, tots ells amb un calendari incert i segurament ple de partits durant l'estiu.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.