Davant de tota l'allau d'esdeveniments esportius cancel·lats pel coronavirus, a l'horitzó hi ha la Copa Davis. El torneig de tennis organitzat per Gerard Piqué des del 2019 se celebrarà del 23 al 29 de novembre de 2020 si no hi ha imprevistos. El Covid-19 està trastocant competicions com la Lliga, la Champions i pot arribar a suspendre o ajornar els Jocs Olímpics de Tòquio. Però, la Davis perilla per la pandèmia?

"Estem molt molt lluny. Aquest escenari no es contempla ara mateix", ha assegurat el director general de Kosmos Tennis, Javier Alonso, en declaracions a ElNacional.cat. El tennis no és una excepció en el món esportiu i és que l'últim torneig cancel·lat ha estat el Barcelona Open, però sí que és cert que encara queda molt temps per la Davis i es desconeix com evolucionarà el Covid-19.

Copa Davis pista tennis EuropaPress

El nou format de la competició liderada per Piqué va ser un èxit, però sí que hi havia certs aspectes que es podien millorar. Un d'ells els horaris. Van haver-hi partits de la passada edició que van acabar passades les 4 de la matinada i Alonso va especificar a aquest diari que una de les solucions seria utilitzar una nova pista.

Una altra de les millores seria disputar alguns partits la setmana anterior amb tennistes que no juguin les finals ATP de Londres. Espanya va conèixer aquest dijous els rivals de la Davis 2020 i els espanyols, que van guanyar la copa el 2019, s'enfrontaran a la Caja Mágica contra la temible Rússia i Equador.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.