La primera edició de la nova Copa Davis ha finalitzat amb un gran èxit. La Caja Mágica de Madrid ha estat un escenari excepcional per disputar tennis durant una setmana i la capital espanyola acollirà el torneig l'any vinent, però l'empresa Kosmos de Gerard Piqué ja està treballant per saber la pròxima seu.

Estats Units, Sud-amèrica, Àsia i Madrid

Els Estats Units, Sud-amèrica, Àsia i Madrid són els quatre destins amb els quals està treballant Kosmos ara mateix, segons ha pogut saber ElNacional.cat. L'empresa catalana volia deixar passar aquest primer any per valorar les possibilitats del futur i a Madrid els agradaria un tercer any.

Copa Davis pista tennis EuropaPress

"És una possibilitat, les instal·lacions són increïbles. Ens hem sentit molt còmodes i hi ha un interès per part de l'Ajuntament i de la Comunitat de Madrid de fer el tercer any", han assegurat fonts de Kosmos a aquest diari.

La companyia, presidida per Piqué, treballarà durant el primer trimestre del 2020 en la nova seu de la Davis i abans de l'estiu volen tenir-ho tancat. El mateix Piqué va assegurar fa uns dies en una entrevista al diari Marca que hi havia interès de Tòquio, Nova York i l'Argentina per al torneig.

Copa Davis xarxa tennis EuropaPress

Nou format i nova vida de la Copa Davis que ja ha experimentat el seu primer any. Ara, l'organització avaluarà com ha anat la primera edició i decidiran quines són les millores que es poden realitzar al torneig.